Fővárosba költözés miatt automatára váltani?
Pár hetet már jártam be melózni és elég hamar meguntam a dugóban araszolgatásos kuplunggal való játékot.
Mennyire okos döntés a jelenlegi autó mellé egy olcsó munkábajárós automatát venni?
Mondjuk egy Swiftet 2-350 körül?
Ezt neked kell eldönteni.
Mi honnan tudjuk, hogy neked megéri-e csak ezért venni, és fenntartani egy második autót.
Mielőtt döntesz, utána kellene nézned, hogy mennyibe kerül az automata váltó felújítása.
És a lakatolás áraival kapcsolatban is képben kellene lenned, amikor elmész megnézni az autót. Hogy amikor látsz egy rozsdásodó elemet, akkor tudjad, hogy mennyiért lesz abból autóalkatrész.
Nincsen jó előérzetem egy 350 ezres járgánnyal kapcsolatban.
Az automata váltó lehet jó ötlet, de az említett összegből nagyon kérdéses, hogy mit is adnak.
A Swiftek sem örök életűek, szétrágja a rozsda, amit lehet nem is látsz (alá kell nézni egy hozzáértőnek), az automata váltó meg jelentősen lecsökkenti a választékot, nagyon meg kell nézni még vásárlás előtt mit veszel meg.
BKV vagy Mondjuk egy Swiftet 2-350 körül? de nem ennyiért
autómata 400-500 inkább és elvileg csak ezreseket hírdetnek. De jó autó nekem is van csak kézi váltós :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!