Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet autót szállítani legális...

Lehet autót szállítani legálisan Magyarországról Amerikába?

Figyelt kérdés

Azt, hogy fordítva lehet azt tudom, de pl költözés miatt lehet esetleg?

Valamint ha kiviszem el lehet intéztetni a papírjait?

Fél éve vettem egy autót amiről nem szívesen mondanék le, de munka miatt ki kellene költöznöm majd.

2020. okt. 18. 21:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindent lehet, csak pénz kérdése.
2020. okt. 18. 22:18
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
hogyne lehetne. megéri? szinte kizárt, de te tudod
2020. okt. 18. 22:42
 3/11 anonim ***** válasza:
85%

Kizárt, hogy megérje, hacsak nem veterán csoda, vagy KOMOLY mai gép.

A hajóút önmagában 2-3M!

2020. okt. 18. 22:59
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Fel eves autot kevesebb veszteseggel adsz el, mintha kivinned hajoval. Odaat meg az itteni arakhoz kepest gombokert kapsz autot, amihez lesz helyben szerviz es alkatresz is. Egy Opelhez, Renaulthoz vagy hasonlo europai markahoz vadaszhatnad a szerelot meg az alkatreszt is.
2020. okt. 18. 23:05
 5/11 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy mennyi idős az az Opel, utolsó. GM termék a többség.
2020. okt. 19. 03:36
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Az a legjobb ha itt eladod és ott veszel egyet, tényleg olcsók a használt autók.
2020. okt. 19. 07:55
 7/11 anonim ***** válasza:
felmesz szepen a craigslist megfelelo teruleti site-jara (google: craigslist <varosneve> cars), es elobb keresgelni kezdesz, aztan meg szamolni.
2020. okt. 19. 08:19
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehetni lehet, csak nem éri meg. Hacsak nem olyan típus amit nem értékesítenek az USA-ban
2020. okt. 19. 09:24
 9/11 anonim ***** válasza:
lehet
2020. okt. 19. 09:36
 10/11 anonim ***** válasza:

A papírozást és a jogszabályi dolgokat nem tudom, de pár éve azt olvastam hogy 250-300 körül hozzák az USA-ból EU-ba komppal (Ro-Ro).

Egy Opel Astrát is megérheti, Chevrolet Astraként forgalmazták G-H Astrát (mondjuk inkább Mexikótól lefelé), a J Astra pedig minimális módosítással kapható volt Buick Veranoként az USA-ban is. Az 1.4 turbóhoz hegyekben áll az alkatrész, jelenleg a Mokka ikertestvérét ezzel gyártják kint.

Ahogy írták GM termék, a legtöbb alkatrész plug&play. Mint a Camaroban az Opel kormány.

2020. okt. 19. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!