Milyen az egyterűt vegyek, Francia, Német, Román Citroen Berlingo, Peugeot Partner, Dacia Dokker, Volkswagen Caddy?
Megbízhatóság, kényelem, vátó-motor és menettulajdonságok. Nekem szempont lenne, hogy egy kerékpár teljes egészében beférjen hátra az első kerék kiszerelése nélkül.
Francia aut. olvastam véleményeket, hogy 140e-nél el kell adni, mint pl. a BMW-ket mert sorra jönnek elő a tudatosan épített hibák.
Nekem nincs sok pénzem így a 200e km-es is megfelelő.
Nem szeretnék 2 millió fölé menni , mert fele ennnyim sinccs és igazság szerint a 800.000Ft-os is jó lenne.
Olvastam, hogy a 2009-es Berlingó elödjénél 50%-al csöndesebb belül, szerintem az pályán mérföldkő is lehet.
Franciáknál szidják az elektronikát is, meg az anyagminőség évek múlásával rohamosan csökken ez esetben azt értem, hogy hullik szét az autó.
Caddy-t is szidják de azt tudom, hogy minőségben szerintem ez viszi mind közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!