Milyen egyterűt ajánlanátok ami megbízható és van egy csöpp minősége is?
Használt lenne a gépjármű, nekem a fő cél az lenne, hogy elférjen benne mindenem többek között egy kerékpárt egészben is benne szeretnék tárolni, mivel a panelban nem tudom hol tartani.
A jelenlegi kocsimban is csak vergődik szegény canga és állandóan első kerék ki, első be...
Videókban láttam, hogy egy 27er fullyt minden gond nélkül elnyel egy caddy.
Skoda roomstert néztem még, de ott meg csak keresztbe visítva menne a dolog és azz nem sookal nagyobb, mint az e46 compactom.
Citroen és Peugeot -ra írják, hogy 140e-km nél el kell adni, mert ko... a motor vezetékekbe ne nyúlj bele mert ko... derekad beáll az üléstől stb.
Ja és benzines legyen, mert keveset járok évi 5-10.000km, meg melóba is 2km télen ez még elviselné, nem úgy mint egy disel.
keret max 2,5m lenne vísítva.
" Citroen és Peugeot -ra írják, hogy 140e-km nél el kell adni, mert ko... a motor vezetékekbe ne nyúlj bele mert ko... derekad beáll az üléstől stb."
Ez érthetetlen, mi az a ko... ???
Nekem 17 éves Partner van és nagyon kényelmes. AZ is igaz hogy szivódizel, de semmi baj nem volt még vele.
De ha benzin érdekel azt is találsz nagyon jókat.
1# diselt hdi-t az dícsérik, de télen rossz idő beköszöntével, amikor esik pl: akkor kocsival járok dolgozni és 2-3 km allatt a disel halála lenne szerintem.
vti. motorokat mondom.
Egyébként nagyon teccetősek a peugeot partner teppe, 2011-es mondjuk és a citroen is tök ugyanaz belülről.
Volt Renault clion is ami francia és nagyon szerettem.
Tényleg kell egy egyterű, ezért várom a válaszokak 1-es ment a zöld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!