Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Olyan családi autót keresek,...

Olyan családi autót keresek, amiben elfér hátul a két gyerek + egy szülő. Javaslatok?

Figyelt kérdés
Gyerekek 1 és 3,5 évesek, szóval gyerekülés kell még egy darabig. Az autó motorja az másodlagos. Főleg azok tippjei érdekelnek, akik hasonló helyzetben voltak vagy vannak. Köszi

2017. okt. 22. 22:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok ilyen helyzetben (szerintem gyerekem sem lesz), de akkor neked szerintem olyan Galaxy, Sharan, satöbbi, a felsoroltakhoz hasonló kaliber kellene.
2017. okt. 22. 22:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szinte bármelyik kombi, crossover, terepjáró vagy espace féle egyterűre igaz a leírás.

Esetleg annyit még megadhatnál, hogy milyen árkategóriában keresgélsz.

2017. okt. 22. 22:52
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem írtad hogy újban vagy használtban gondolkodsz. De két gyerekülés mellett még egy felnőtt majdnem minden közép vagy felső középkategóriás autóban elfér. Hátul középen is általános már a hárompontos biztonsági öv és az ISOFIX rendszer a gyerekülések rögzítésére. Egy gyerekülés a valamelyik oldalon, egy középen, és a másik oldali ülésbe még be tud ülni felnőtt is.

Nekünk Renault Laguna van, II generációs (2005-ös modell). A csomagtartóba befér a babakocsi és az egész család csomagja. De a Volvo V70, Ford Mondeo, Opel Insignia mind tudják ezt.

2017. okt. 22. 22:55
 4/8 Németh János 2 ***** válasza:
Családi egyterű, van bőven választék a hasznaltauto.hu oldalon!
2017. okt. 23. 09:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez igaz, az egyterűek nagyon jó családi autónak.
2017. okt. 23. 10:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Bármilyen olyan autó, amiben hátul 3 teljes értékű ülés van.

Hiába lenne egy A6-os Audi, vagy bármilyen nagyobb sedan/kombi, egyikben sem férne el normálisan a szülő a két gyerek mellett.

2017. okt. 24. 15:50
 7/8 anonim ***** válasza:

" crossover, terepjáró"

Én ezeket egyébként azért nem soroltam az első válaszomban, mert nem biztos, hogy az összkerék is döntő szempont nekik.

(Bár pl. a Sharanban van összkerekes verzió, meg tavalytól a Galaxynál is létezik már ilyen változat.)

2017. okt. 24. 19:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mindenképpen használtat fogok venni. Összeget nem is tudok mondani, mert 1,5-2 év múlva tervezem az újabb autót, de szeretném addig is felmérni a terepet. Szinte vevő vagyok mindenre. Jelenleg Fordom van, de lehet más márka is. Pl. most azt néztem, hogy a Citroen Xsara Picassoban 3 gyerekülés elfér. Talán pont a Ford C-Max és az S-Mas között lehet a mérete. A C-max még kicsi 3 gyereküléshez, de az S-Max már nagyon. Időm még van, szóval addig is bújom a különböző autós oldalakat :)
2017. nov. 19. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!