Miért nem indul a Fordunk?
97-es Ford Fiestánk van, tegnap este nem indult el, pedig előtte egy órával semmi baja nem volt. Gyújtást ráadtuk, de aztán semmi, se kattanás, semmi hang. Aztán sikerült betolni, leállítottuk, indult, ma reggel megint nem indult, betoltuk, leállít, indult. Mi lehet a baja?
Előre is köszi a válaszokat, remélem érthető amit írtam (nem igazán értek hozzá + nő vagyok :-) )
10:37 vagyok. tutis: Ha a tompított világít, attól még lehet, hogy az akksiban nincs annyi szufla, hogy megtekerje az önindítót, ugyanis az önindító vesz fel a legnagyobb áramot, ettől még lehet akksi hiba.
Kérdező: Az önindító egy kopó alkatrész, tehát nem valószínű, hogy valami kontakt hiba van, de előfordulhat.
Hát azóta nem csinálja, az immobiliserrel lehetett valami gond, valószínűleg kopott a kulcsunk.
El is felejtettem leírni, hogy imm. is van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!