Hány perc alatt lehet leengedni egy autó kerekét ha kézel nyomja a szeleptût és milyen nehéz kiszúrni egy nagy éles késsel az autógumit?
Próbáld ki és majd számolj be róla.
Én nem akarom kipróbálni.Az bûncselekmény és én nem vagyok bûnözô.A kérdést azért tettem fel mert van egy hülye gyerek a környéken aki ezzel szórakozik.Már több autó kereket megrongált.Polgáröröknek és a rendôröknek is szóltunk. Viszont még nem sikerült elkapni. Ezért kérdem hogy ilyen gyors leereszteni a kereket.Mert olyan hamar eltünik mint a villám.
ha van kulcsa hozzá, 5 mp kitekerni a szelepet
kiszúrni is könnyű autógumit, mert kicsi benne a nyomás
Leggyorsabban úgy tudod leengedni a kereket, ha kitekered belőle a szelepet. Gumisnál is így csinálják, pár másodperc alatt leenged.
Persze ha sunnyogva bujkálva kell csinálni, és ügyelni hogy a hangos sziszegést ne hallják meg, akkor lassabb.
Konyhakéssel kézzel szúrkálni egy gumit nem egyszerű feladat. Nehéz így kiszúrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!