Halogén hátsó lámpa ledesre cserélését kell engedélyeztetni vagy elég csak az “E” jelzés?
Figyelt kérdés
Eddig csak első lámpákról olvastam hogy kell egyéb intézkedés? Illetve mikkel jár a procedúra? Pénz, idő stb2021. jún. 4. 08:17
1/2 anonim válasza:
tegnap este 10 hülyegyerekből 10 ilyennel tolta a belvárosban és nagyon kétlem, hogy egyedi vizsgáztatva lett volna mindegyik, szóval már ebből kiindulva sem kell engedélyeztetned :D
a típushoz utólag gyártott, gyártó által engedélyeztetett, E jelzésű egész lámpatest *egészben* mehet bele
viszont simán az izzót ugyanolyan foglalatú LED-re nem cserélheted, legalábbis nem szabályos, de ilyenből is látni egy csomó boyracert
2/2 anonim válasza:
Én még nem láttam halogén izzós hátsólámpát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!