Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki swift mi lehet a baj?

Suzuki swift mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Egy 1.6-os sedan lenne az alany. A szerelő szerint rendben van az autó, de engem nem hagy nyugodni pár dolog. Az autó fordulatszáma nem tudom mennyire van rendben, de 100km/h nál már kb 3000-et forog, viszont az alatt nem is igen húz. 2000-es fordulaton fullad, erőtlen erős gázadásra. Illetve nekem mint ha kicsit hiányozna is a teljesítményből úgy érzem. Az engine lámpa már 3 hete világít elvileg folytoszelep állás érzékelőt jelez. És végül két napja hideg indításkor egy adag fehér füstöt lök ki magából a kipufogó de csak 1 másodpercig. Mik lehetnek a hibák, mit kellene feltétlen cserélni hogy újra a régi erejét kapjam vissza és persze megszűnjenek az említett hibák?? Tanácstalan vagyok és féltem az autót mivel napi használatban van. :(

2021. máj. 29. 10:26
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Fullad, erőtlen, nem reagál gázadásra, mindez következhet abból a fojtószelep érzékelő hibakódból.

Ehhez jöhet még ingadozó/fulladó alapjárat és megnövekedett fogyasztás is (a check engine lámpa következtében "kullogó mód"-ra váltás).

Vidd el egy rendes szervízbe.

Ha szerencséd van lehet egy tisztítás/kontaktjavítás is segít, vagy csak egy laza vákumcső a ludas.

Alkatrészcsere sem fog földhöz vágni, tele van az ország bontott Swiftekkel.

2021. jún. 27. 06:17
 22/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Már rajta vagyok!
2021. jún. 27. 09:32
 23/28 anonim ***** válasza:
21 én is erre gondoltam, én is jövő héten viszem a szerelőmhöz aki remek szakember
2021. jún. 27. 09:36
 24/28 anonim ***** válasza:
100-nál kapcsolj fel direktbe.
2021. jún. 27. 17:30
 25/28 anonim ***** válasza:

24

Sztem nem automatája van :D

2021. jún. 27. 20:14
 26/28 A kérdező kommentje:
Manuális.
2021. jún. 27. 23:07
 27/28 anonim ***** válasza:
utálom az autómatát
2021. jún. 28. 09:05
 28/28 A kérdező kommentje:
Én is =D de ez most részlet kérdés =D
2021. jún. 29. 01:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!