Ablakmosó fúvóka csak "pisil", de nem hordja fel a szélvédőre a folyadékot. Mi lehet a gond?
Nekem a tartály volt tele kosszal.
Vedd le és kikell mosni, ott van szűrő és biztos nam megy keresztül rajta.
Valóban lehet szivattyú probléma is, ez általában a motor halálának a kezdete előbb utóbb bedögölhet.
De lehet sok dzsuvától is. Én az egész rendszert átmosnám, a csöveket is átmosnám ha van otthon kompresszorod akkor levegővel fújasd ki úgy hogy a fúvókákat mindent lekötsz de azért a csövet nem kell kihúzni az autóból és akkor átnyomod rajta a levegőt megsúgom elég sok koszt hozott ki nálam ez a módszer. Aztán jöhet a tartály átmosása, lehet a szűrők is elvannak telve. Az én autómba vagy is a régibe anno a szűrő át volt szakadva ezért jutott be sok mocsok a csövekbe meg úgy mindenhova szinte.
Hááááát,... egy élmény volt kiszedni a tartályt!
Átmostam mindent. Szűrőt sehol nem találtam benne. Ezen kicsit csodálkozok. A csöveken akadálytalanul közlekedik a víz is meg a levegő is, de közvetlen a szivattyú után már alig van nyomás. Próbáltam egy vödörből fel szívatni vele a vizet, hát ott se remekelt, úgy hogy azt hiszem szivattyú csere. De hogy lehet hogy pörög mint a vadállat, és nincs nyomás!?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!