Suzuki swift mi lehet a baj?
"Az engine lámpa már 3 hete világít elvileg folytoszelep állás érzékelőt jelez."
"Mik lehetnek a hibák, mit kellene feltétlen cserélni"
Hát, nem is tudom...
100km/h 3000 fordulat - Eddig is ennyi volt? Nincs ezzel baj, rövid a váltó benne.
A fulladásra a választ már megkaptad a check engine lámpától és a számítógéptől.
Egy kis hengerűrtartalmú szívó benzin nem lesz akacsony fordulaton nyomatékos.
A fehér füst általában a pára ami gázzá alakul a kipufogó hője hatására. Ha rövid utakon használod az autót ez a lecsapódott pára nem távozik, mert a kipufogó nem melegszik fel eléggé. Ilyenkor kezd rendetlenkedni a lambda szonda és az emissziós értékek, hiszen fals jelet kap a számítógép a szondától. Nagy mennyiségű fehér füst lehet a hűtőfolyadék is, hengerfejes motor esetén a hűtőfolyadék az égéstérbe jut.
kérdező
"Mik lehetnek a hibák, mit kellene feltétlen cserélni"
Szerelőt.
Ha azon problémázol, hogy 100 km/h-nál mennyi a fordulat, akkor mintha nem teljesen lennél képben. Keress egy megbízható és értelmes szerelőt.
A motorhibalámpa nem fog magától elmúlni. Lehet, hogy a katalizátor élettartamát is rövidíti a mostani üzem.
van egy jó meg egy rossz hírem
a rossz hír hogy az 1.6 a legnagyobb szívás, mindenki szabaduli akar tőle mert alig van hozzá alkatrész, ennek két oka van: 1. keveset gyártottak és ugye ez alapból baleno motor nem swift tervezés csak az injektora swift, a blokk baleno. a másik ok hogy ez főleg hülyegyerek autó volt 99% uk rommá van kefélve alig van aki nem baromkodásra használta. Na de regény lett add el az 1.6 ot a motor kuka de a karosszéria ha jó érhet pénzt.
a jó hír van csomó eladó 1.3 16v ami szintén nem swift motor hanem wagon-r de az jo lesz neked
4-es köszönöm a választ! Az autó 2 hónapja van nálam így volt már azóta mióta meg vettem, nem tudom mi lenne a normális fordulatszám érték, első autóm, eddig egy 1.3 as sedan volt amit vezettem, de az másképp működött.
5-ös. Nem szeretném szét hajtani az autót. Normál közlekedésre közúton szerintem felesleges 5000 fordulaton autózni. De köszönöm a választ!
6-os. Tisztában vagyok vele hogy nem fog az engine lámpa magától kialudni, nyilván, de ettől még nem ez volt a kérdés, egyébként az autónak 2000 nél nwm lenne szabad fulladnia tudtommal és persze hogy nem vagyok képben, mivel nem vagyok szerelő és nem értek hozzá olyan mértékben mint írtam. Segítséget várok, nem bíráskodát.
7-es. Nem szeretném eladni az autót. Szeretem és örülök hogy sikerült megvenni, bár a kérdésem egyáltalán nem erre irányult de mi köze van a felepitéshez azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!