Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki swift mi lehet a baj?

Suzuki swift mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Egy 1.6-os sedan lenne az alany. A szerelő szerint rendben van az autó, de engem nem hagy nyugodni pár dolog. Az autó fordulatszáma nem tudom mennyire van rendben, de 100km/h nál már kb 3000-et forog, viszont az alatt nem is igen húz. 2000-es fordulaton fullad, erőtlen erős gázadásra. Illetve nekem mint ha kicsit hiányozna is a teljesítményből úgy érzem. Az engine lámpa már 3 hete világít elvileg folytoszelep állás érzékelőt jelez. És végül két napja hideg indításkor egy adag fehér füstöt lök ki magából a kipufogó de csak 1 másodpercig. Mik lehetnek a hibák, mit kellene feltétlen cserélni hogy újra a régi erejét kapjam vissza és persze megszűnjenek az említett hibák?? Tanácstalan vagyok és féltem az autót mivel napi használatban van. :(

2021. máj. 29. 10:26
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Milyen kérdés ez??
2021. máj. 30. 13:24
 12/28 krwkco ***** válasza:

"Milyen kérdés ez??"

Eldöntendő.

[link]

2021. máj. 30. 13:33
 13/28 anonim ***** válasza:
LOOOOOOOOOOOOOool krwkco ez mekkora poén XD
2021. máj. 30. 13:49
 14/28 A kérdező kommentje:
Miért vezetnéd más autóját és miért is engedné bárki?? Nem is értem hogy egy ilyen kérdés alatt hogy merülnek fel ilyen idióta, értelmetlen kommentek... Mennyi idős vagy ne haragudj?...
2021. máj. 30. 21:57
 15/28 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Kár leszólni, ugyanis #12 kommentje semmivel nem volt értelmetlenebb, mint a te kérdésed.

2021. máj. 30. 22:03
 16/28 A kérdező kommentje:
Szerintem a kedves 12-es nem értelmes.. Elég szomorú hogy egy normálisan feltett kérdésre ilyen válaszok érkeznek. Meg tudnád indokolni mégis mi a problémád a kérdésemmel? Normálisan leírtam mik a gondok és hozzá is tettem hogy nem vagyok hozzáértő. Akkor még miért lenne idióta kérdés?? Az ilyen és ehhez hasonló kommentelők azok akik szerintem nem értelmesek. Ez a gyakori kérdések platform is látom már nem a régi. Csak unatkozó okoskodó egyének élik itt ki magukat. "Elnézést hogy feltettem a kérdésem" további válaszokat nem várok rá, ha csak nem talál ide egy értelmesen válaszolni tudó egyén is.
2021. máj. 31. 09:23
 17/28 krwkco ***** válasza:

A #12-es kommentem természetesen viccelődés volt. Szerintem ült a poén, de mivel megbántott, elnézést kérek.

Viszont a #6 válaszom igenis értelmes volt. Ha valaki tanácsot kér, és a kevés információból ami rendelkezésre áll, az látszik, hogy nem fog vele boldogulni, akkor lehet az a tanács, forduljon szerelőhöz.

Azt is megírtam, hogy egy ismeretlen hiba, aminél világít a motorlámpa, tönkreteheti a katalizátort. Ez is fontos és értelmes.

Viszont Te össze-vissza soroltál mindenféle, általad hibának vélt jelenségeket. Nem csoda, hogy az emberek csak találgattak, senki nem tudott lényegbevágó tanácsot adni.

Csak a 9-es hozzászólásban írtad meg, hogy az autót 2 hónapja vetted és ez az első autód. A legjobb tanács az, hogy keress egy jó szerelőt.

A másik, hogy könnyen lehet, hogy átvertek. Ha kereskedőtől vetted, akkor a 6 hónapon belül jelentkező hibákra úgy vonatkozik a szavatosság, hogy a kereskedőnek kell bizonyítania, hogy az eladáskor még nem álltak fenn. Bár ez nem könnyű út, gondolj erre is.

2021. máj. 31. 09:51
 18/28 anonim ***** válasza:
0%
kérdező vagy totál debil vagy vmi szektás vallási közösség nevelte fel ahol karót dugta a segglukába attól lett ilyen merev? Öreg....csajozz már be
2021. máj. 31. 17:28
 19/28 A kérdező kommentje:
17-es nem bántottál meg, de köszönöm a választ, ahogy most leírtad! Tippek érdekeltek volna hogy kb tudjak kalkulálni. Én magam neki sem állok. Remélem olcsón megúszom. És ha valamit rosszul kérdeztem azért elnézést kérek! A 18-as válaszra pedig inkább nem reagálok..
2021. jún. 1. 10:37
 20/28 anonim ***** válasza:
ne is
2021. jún. 1. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!