Suzuki swift mi lehet a baj?
Kérdező!
Kár leszólni, ugyanis #12 kommentje semmivel nem volt értelmetlenebb, mint a te kérdésed.
A #12-es kommentem természetesen viccelődés volt. Szerintem ült a poén, de mivel megbántott, elnézést kérek.
Viszont a #6 válaszom igenis értelmes volt. Ha valaki tanácsot kér, és a kevés információból ami rendelkezésre áll, az látszik, hogy nem fog vele boldogulni, akkor lehet az a tanács, forduljon szerelőhöz.
Azt is megírtam, hogy egy ismeretlen hiba, aminél világít a motorlámpa, tönkreteheti a katalizátort. Ez is fontos és értelmes.
Viszont Te össze-vissza soroltál mindenféle, általad hibának vélt jelenségeket. Nem csoda, hogy az emberek csak találgattak, senki nem tudott lényegbevágó tanácsot adni.
Csak a 9-es hozzászólásban írtad meg, hogy az autót 2 hónapja vetted és ez az első autód. A legjobb tanács az, hogy keress egy jó szerelőt.
A másik, hogy könnyen lehet, hogy átvertek. Ha kereskedőtől vetted, akkor a 6 hónapon belül jelentkező hibákra úgy vonatkozik a szavatosság, hogy a kereskedőnek kell bizonyítania, hogy az eladáskor még nem álltak fenn. Bár ez nem könnyű út, gondolj erre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!