Tenyleg ilyen hulyek az emberek?
Figyelt kérdés
Sokadszor olvasok olyan kerdest hogy Mit vegyek, pl Volvo S80 ast vagy Skoda Octaviat, de ez csak egy pelda volt. Hat egyertelmu hogy olyat amelyik az arahoz kepest jo allapotban van, es keveset kell kolteni ra, nem? A kerdesbol adodoan meg eleve nem beszelhetunk olyanrol hogy ami a kerdezonek jobban tetszik, mivel ket teljesen eltero tipusu autot kerdez, ugyhogy neki mindegy mit vesz. Ha meg arra kivancsi hogy vannak e tipushibak, az is az allapothoz tartozik, ami szinten a probalkor alatt derul ki, es megint csak oda jutunk hogy adott tipison belul vannak jo es rossz allapotu peldanyok. A laikus meg mit csinal, megkerdezi itt melyiket erdemes venni, vesz 300 000 ert egy b5 bassatot, aztan makd a mi anyankat szidja ha nem jo mert mi mondtuk neki hogy jo auto2021. máj. 23. 12:50
1/5 anonim válasza:
Amúgy igen, eleve nem is értem miért ide írják ki az ilyen kérdéseiket amikor 2 modell dolgaira kiváncsi valaki, amikor a tipus specifikus csoportokba sokkal több információhoz juthat a facebook-on (szerintem). Ide meg mindenki aki még nem is ült az adott autó beböfögheti a véleményét ami nem biztos, hogy tükrözi a valóságot.
2/5 anonim válasza:
Ezeket az abszurd kérdéseket gyerekek írják ki. El se hinnéd hány buta külyök ábrándozik itt.
3/5 anonim válasza:
Te is csak annyira gondolkozol sarkítva, mint akik ilyen kérdéseket írnak ki.
4/5 Vortrex válasza:
Ilyen hangja van indulásnál, hogy klak-klak-klak, szerintetek mi lehet ?
Napi három
5/5 anonim válasza:
szerintem van itt par troll is konkretan, akik nyomjak a hulye kerdeseket hogy tobb kontent legyen az oldalon -> tobb latogatottsag -> tobb penz
mas magyarazatot nem tudok ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!