Jogosítványt szeretnék de nem értek egy cseppet sem az autókhoz ez baj ?
Mennyire kell ismernem a műszaki részt ?
Meg nem jelentkeztem de az appokon eddig (szerintem ) jól megy az elméleti rész de ettől félek !
Nem gond.
5 pontnyi műszaki kérdés van az elméleti vizsgán. 10-et lehet hibázni, szóval ha mindet elvéted, még akkor is simán átmehetsz.
Ha megvan a jogsi, akkor mielőtt egyedül vezetnél érdemes átolvasni a használati utasítást, hogy ne tedd tönkre az autót. De ez amúgy mindenféle gépre igaz.
Én közel 30 évesen szereztem jogosítványt, előtte semmit nem tudtam az autókról. Szó szerint.
Sosem érdekeltek, nem tudtam milyen motor van benne mire jó, mi mire való. Utoljára kisgyerekként volt kocsink utána max utas voltam akkor sem figyeltem mi hogy működik benne.
Aztán lett kocsi, és úgy ezzel jön egy alap tudás, érdeklődés is idővel. Hiszen meg kell tanulnod kezelni, rájössz mi hogy működik benne. Szerelni nem állnék neki, de úgy alapvető dolgokat megoldok benne.
Mivel garanciális így ott az éves szervíz, de mondjuk egy izzó csere vagy kerék csere még nem nagy feladat.
Én azt mondom, ha ott a jogsi, akkor az ember szánja rá az időt, szerezze be a kellékelet, kötelező tartozékokat, nézze át a kiskönyvet. Nézze meg mi mire jó. Aztán úgyis lesz olyan funkció amit más mutat meg vagy egyszer rájön az ember, hogy jé, ez ilyet is tud.
Amit alapvetően viszont megmutatnék az az alapvető vészhelyzetek kezelése.
Például egy kerékcsere. Vagy egy lemerült akku bebikázása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!