Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jogosítványt szeretnék de nem...

Jogosítványt szeretnék de nem értek egy cseppet sem az autókhoz ez baj ?

Figyelt kérdés

Mennyire kell ismernem a műszaki részt ?

Meg nem jelentkeztem de az appokon eddig (szerintem ) jól megy az elméleti rész de ettől félek !

2021. máj. 21. 17:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mitől, nem kérnek olyan műszaki felkészültséget, hogy ne tudd megtanulni. Én segg vagyok a műszaki részekhez, mégis megvan az összes hivatásos kategóriám és buszt vezetek. Amit tudni kell, azt meglehet tanulni, főleg B-nél.
2021. máj. 21. 17:36
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

A műszaki részt nem kötelező, de nem árt ha ismered. Youtube-on ajánlom a Kresz tv-t, gyakorolni meg ezt az oldalt: [link]

Egyébként ezért vannak az oktatók, hogy elmagyarázzák neked a dolgokat, szóval nembaj, ha 0 tudással mész oda.

2021. máj. 21. 17:38
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, a jogsihoz vezetni kell tudni az autót nem szerelni :)
2021. máj. 21. 17:43
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire nem kell ismerni, azért van az elméleti oktatás, hogy megtanítsa az alapokat. Azon kívül egy mai autóban átlag ember annyit tud csinálni, hogy feltölti a "kötelezőket" mint az ablakmosó, meg kicseréli az izzókat defekt esetén a kereket.
2021. máj. 21. 17:43
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem probléma, hajrá, sok sikert
2021. máj. 21. 17:45
 6/15 anonim ***** válasza:
28%

Valamennyi műszaki tudás azért nem árt. Tudd mire és hogyan való a fék, kuplung, gázpedál, váltó és a kormánymű. Nem részletesen, csak legyen valami halvány fogalmad hogy mit miért kell és miért úgy csinálni.

Nyilván kérdezed magadtól mi a brantnak bele az a hülye váltó meg a kuplung, csak bonyolítja az életet. Ezt kéne tudni hogy mire is való, mindjárt könnyebb lesz elsajátítani a vezetést.

Kicsit olvasgatsz róla, esténként 10-15 perc már előrébb vagy.

2021. máj. 21. 17:47
 7/15 anonim ***** válasza:
87%

Konkrétan a tananyagnak csak minimális részét képezik a műszaki dolgok és ezeket is olyan hülyebiztosan vannak leírva, hogy csak az nem fogja fel, aki szellemileg nem éppen az emberi fejlődés mintapéldánya. Szóval a vizsgát simán le tudod tenni így is.

Viszont a vizsga után szerintem igenis baj és szerintem mocskosul nagy probléma, hogy nem készítik fel az embert alapvető műszaki ismeretekkel. Gyalázatos, hogy az ember úgy vehet és vezethet autót, hogy azt sem tudja jóformán, hogy melyik az eleje. Ez kb. olyan, mintha úgy vállalnál gyereket, hogy még azt sem tudod, hogy mit "eszik", meg hogy néha pelenkázni sem árt. Aztán amikor elkezd sírni, akkor csak legyintesz, hogy "á biztos semmi komoly, majd kinövi". Mert sokan ezen a szinten vannak az autókkal, nem foglalkoznak semmivel, mert nem is tudják, hogy a valamivel foglalkozni kell és ez legjobb esetben mocsok sok pénzbe fog kerülni, legrosszabb esetben meg a te, és/vagy utasod, és/vagy vadidegen életébe.

Igenis tudni kellene a műszaki oldalt. Nyilván nem kell mélyen belemenni, de a mindennapi élethez elengedhetetlen dolgokat kötelező részévé tenném a kresznek.

2021. máj. 21. 17:48
 8/15 anonim ***** válasza:
53%
#7 vagyok: és még mielőtt valaki olyat mond, mint #3, hogy "nem vagyok én autószerelő, nem kell nekem érteni hozzá", az legyen tisztába azzal is, hogy az alapvető ismeretek magát a vezetést is nagyban segítené. Sokkal könnyebben megértenék szerintem a kezdők az autó működését, ha ismernék, hogy mi miért van úgy. Persze idővel műszaki ismeret nélkül is meg lehet tanulni vezetni, de ismerettel felszerelkezve a tanulási fázis gyorsabb és BIZTONSÁGOSABB lenne.
2021. máj. 21. 17:52
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem árt némi műszaki ismeret, legalább az alapokat hogy mi hogyan működik. Már csak azért is hogy tudd, mit hogyan ne csinálj, mi árthat a kocsinak.
2021. máj. 21. 18:15
 10/15 anonim ***** válasza:
27%
Köszke a lepontozást :)
2021. máj. 21. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!