A benzinkutaknál miért nem látok soha motorokat tankolni?
a keverékképzős motorok sokszor elromlanak :D
Nekem Simsonom van, Kőszegen minden második nap az OMV kúton tankolok Carrera95-öt és utána beleöntöm a Mol Sprint 2T-t. Amit az öblítőkhöz adnak mérőpohár, az teljesen alkalmas ilyen célokra. Nekem még sosem volt gondom.
15/F
a "különolajos" vagyok. 9 éves a motor és semmi baja és soha nem is volt ebből adódóan. normálisan kell használni és nem hibásodik meg, és továbbra is a kényelem jegyében :D a simsonokat amúgy sem szeretem, nekem túl alacsony :) na olcsó benzint meg jobb időt!
16/L
Simsonos vagyok
Lánynak elnézhető ha nemszereti a Simsont, de szerintem egy robogó fiúnak olyan mintha melltartót hordana :)
hehee mavan a 15. szülinapom :D tomhogy leszarjátok de boldog vagyok és kaptam egy nyakláncot :DDDDD
15/F
olcsó benzint és balesetmentes közlekedést!
(bocsi az OFFért)
nem is robogóra gondoltam, jó a szimó, csak mondom nekem alacsony. Suzuki RMX-em van amúgy, annak optimális a magassága :D Boldog Születésnapot!
Köszi :) huh RMX :D küldenél róla egy képet? :D
szunyiix kukac gmail pont com :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!