Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A benzinkutaknál miért nem...

A benzinkutaknál miért nem látok soha motorokat tankolni?

Figyelt kérdés
2008. dec. 7. 11:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

1. nem jársz elég sűrűn benzinkútra.

2. a motorok termelik a benzint

3. én már láttam hogy motort tankolnak, tehár a 2. pont hamis lehet...

2008. dec. 7. 13:08
 2/17 anonim ***** válasza:
84%

1.) A motorosok száma a hőmérséklet csökkenésével hatványozottan csökken! Nézz körül nyáron!

2.) Egy igazi rocker csak lopott benzinnel jár!

3.) Nem mehetnek be a shopba bukósisakban, ezért inkább kocsival mennek tankolni, és kannában hordják haza a benzint.

4.) Saját benzinkútjaik vannak, ahová autósok nem tehetik be a lábukat.

5.) A mai motorok már régen elektromos meghajtásúak, csak be kell dugni a töltőt otthon a konnektorba! A hangot a kipufogóba épített digitális rendszer állítja elő.

2008. dec. 7. 13:22
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem jársz elég sűrűn benzinkútra én motoros vagyok és nyáron sokat tankolok de már vagy 2hónapja nem járok motorral ilyen hidegbe. majd tavasszal meglátod amikor "kirajzanak" a motorosok téli álmukból ;)

És hát igen olyan is van h nem kúton tankolok hanem máshogy oldom meg... de hát ki bírja fizetni a 300Ft-s benzin árakat ?

2008. dec. 7. 19:13
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: adhatnál pár tippet:)
2008. dec. 7. 23:56
 5/17 anonim ***** válasza:

"Utolsó: adhatnál pár tippet"

Kulcsszavak: tömlő, kanna, lakótelepi parkoló.

:D

2008. dec. 8. 15:39
 6/17 anonim ***** válasza:
7%

A fentiekben, olvashatsz "poénos válaszokat" bár nem tudom mi azon a vicces, hogy szinte sehol sem lehet keverék benzint kapni, amivel a kismotorok működnek

(régebben lehetett kapni). OK nagy motort azért néha látni, de a kismotorba keverék kell, ezért én otthon keverem be magamnak. Vagy hurcolom magammal az olajat, és akkor ritkán előfordulok kúton. Ezért inkább megyek kocsival, és kannában viszem haza a benzint... otthon meg kutymuty... de elég macerás ez így nem? Mert nem biztos hogy mindenki tudja a jó arányt. Azonkívül nem értem mért várják el az embertől hogy maga kutyulgasson amikor ha egyszer megveszi az ember a motort, hozzávaló benzint is áruljanak nem? Szerintem így lenne logikus!

Kevésszer előfordult már hogy a kutas töltötte be a megfelelő mennyiséget olajból, de ez ritka. Vedd meg az egész flakont, gondolják és intézd el magad...

Hát ezért látsz kevés motort a kutakon...szerintem...

2008. dec. 12. 17:32
 7/17 Qvasz válasza:
Jogos a kérdés, most így próbálok emlékezni de nem jut eszembe olyan amikor láttam volna motorost tankolni... Nah persze rajtam kívül, mert én is nagy motoros vagyok :p
2009. jan. 12. 18:00
 8/17 anonim válasza:
100%

XD!

Komoly válaszok vannak...

Kedves kérdés feltevő!!

Szerinted miért nem látsz motorosokat tankolni??

Azért mert nem olyanok vagyunk mint az autósok. hogy be állunk a kúthoz, tankolunk azt még addig is ott állunk míg bent 5 kávét megiszunk!!

Ezért mi félre szoktunk állni, ezért van az h tankolni ritkán lehet látni minket..DE amugy egy átlagos nyári napon oda mész egy kúthoz, mondjuk az sem árt ha nem egy eldugotthoz mész...Pl. 82-es főút, Pannonhalmi kút elég sok motoros megfordul nap- mint nap...

2009. ápr. 19. 17:58
 9/17 anonim válasza:
Én nem vagyok motoros de amúgy tényleg lehet őket látni tankolni. Pannonhalmi kút meg nyáron tényleg alkalmas erre hogy lásd.
2009. nov. 28. 22:55
 10/17 anonim ***** válasza:
gyere Gyöngyösre, tavasztól őszig minden nap a 3as út melletti MOL kútnál tankolok, és várlak szeretettel h végignézd és megcsodáld h bizony még az endurosok is járnak benzinkútra, mert attól még hogy nem konzervdobozzal járunk nem szorulunk rá a benzin lopására :) vlki írta hogy mert sisakban nem lehet bemenni - ez nagy butaság mert én bizony mindig sisakban megyek be.. (már ismernek eléggé) aki meg nem külön olajtartályos kismotort vesz az meg vessen magára.. ésszel kéne kiválasztani a motort. nekem különolajos volt és soha nem kellett szrakodni: pár hetente újratölöttem és tankoltam vígan.. ja és, ahol nincs vonzó terep(pl. hegyi utak), ott kevesebb motoros fordul meg.
2010. jan. 3. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!