A benzinkutaknál miért nem látok soha motorokat tankolni?
1. nem jársz elég sűrűn benzinkútra.
2. a motorok termelik a benzint
3. én már láttam hogy motort tankolnak, tehár a 2. pont hamis lehet...
1.) A motorosok száma a hőmérséklet csökkenésével hatványozottan csökken! Nézz körül nyáron!
2.) Egy igazi rocker csak lopott benzinnel jár!
3.) Nem mehetnek be a shopba bukósisakban, ezért inkább kocsival mennek tankolni, és kannában hordják haza a benzint.
4.) Saját benzinkútjaik vannak, ahová autósok nem tehetik be a lábukat.
5.) A mai motorok már régen elektromos meghajtásúak, csak be kell dugni a töltőt otthon a konnektorba! A hangot a kipufogóba épített digitális rendszer állítja elő.
Nem jársz elég sűrűn benzinkútra én motoros vagyok és nyáron sokat tankolok de már vagy 2hónapja nem járok motorral ilyen hidegbe. majd tavasszal meglátod amikor "kirajzanak" a motorosok téli álmukból ;)
És hát igen olyan is van h nem kúton tankolok hanem máshogy oldom meg... de hát ki bírja fizetni a 300Ft-s benzin árakat ?
"Utolsó: adhatnál pár tippet"
Kulcsszavak: tömlő, kanna, lakótelepi parkoló.
:D
A fentiekben, olvashatsz "poénos válaszokat" bár nem tudom mi azon a vicces, hogy szinte sehol sem lehet keverék benzint kapni, amivel a kismotorok működnek
(régebben lehetett kapni). OK nagy motort azért néha látni, de a kismotorba keverék kell, ezért én otthon keverem be magamnak. Vagy hurcolom magammal az olajat, és akkor ritkán előfordulok kúton. Ezért inkább megyek kocsival, és kannában viszem haza a benzint... otthon meg kutymuty... de elég macerás ez így nem? Mert nem biztos hogy mindenki tudja a jó arányt. Azonkívül nem értem mért várják el az embertől hogy maga kutyulgasson amikor ha egyszer megveszi az ember a motort, hozzávaló benzint is áruljanak nem? Szerintem így lenne logikus!
Kevésszer előfordult már hogy a kutas töltötte be a megfelelő mennyiséget olajból, de ez ritka. Vedd meg az egész flakont, gondolják és intézd el magad...
Hát ezért látsz kevés motort a kutakon...szerintem...
XD!
Komoly válaszok vannak...
Kedves kérdés feltevő!!
Szerinted miért nem látsz motorosokat tankolni??
Azért mert nem olyanok vagyunk mint az autósok. hogy be állunk a kúthoz, tankolunk azt még addig is ott állunk míg bent 5 kávét megiszunk!!
Ezért mi félre szoktunk állni, ezért van az h tankolni ritkán lehet látni minket..DE amugy egy átlagos nyári napon oda mész egy kúthoz, mondjuk az sem árt ha nem egy eldugotthoz mész...Pl. 82-es főút, Pannonhalmi kút elég sok motoros megfordul nap- mint nap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!