Árthatok azzal, ha kimosom a hűtőrendszert?
Egy régi dízelt mostam ki trisóval, utána kb orrán-száján folyt belőle a víz.
Ezek az adalékok is hasonlóak, jobb nem kísérletezni vele.
Kérdés, milyen autó, pl egy Renónál 2 hetes fabrikálás, míg hozzáférsz a fűtőradiátorhoz, de egy astránál elvileg fél óra alatt megvan a csere.
"Ioncserélt víz nem jó, desztílált kell bele."
Mind a kettőből ki van vonva minden ásványi anyag. Csak annyi a különbség, hogy mivel az ioncserélt vízet nem forralták fel, az tartalmazhat oldott gázokat. De ez a hűtőrendszerben semmit nem számít, az ioncserélt is jó.
Én most tettem rendbe a 19 éves Ford Fiestámat. Leszereltem a hűtőt és a kádban minden irányból átmostam. (4 nyílás van rajta) Nagyon el volt dugulva, de a végén teljesen szabadon áramlott minden nyiláson a víz.
A hűtőrendszer tübbi részén csak többször lecseréltem ugyanazt a bekevert hűtőfolyadékot és üllepítettem. Szerintem ott nem volt semmi dugulás, csak kis szemcsék jöttek ki.
#5-ösnek
Milyen kèrdès ez?
Akkor mossuk át amikor koszos. Melegszik a rendszer, nem tud elegendő hőt leadni.
Nem mindenki tud új autóval járni, vagy elektromossal.
Apám szavaival èlve.. mièrt?
A. -èrt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!