Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A mit csinálnál azokkal a...

A mit csinálnál azokkal a vezetőkkel, akik 90-es táblánál 60-75 tötyögnek?Én úgy gondolom, az ilyen sokkal veszélyesebb, mint 100-110el gyorshajtó.Mivel az ilyenek. Annyi autót kényszerítenek előzésre, akik mögöttünk rendes tembóban akar haladni.

Figyelt kérdés
2021. máj. 16. 22:07
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
58%

Sokmindent nem tudsz csinálni,azt nem hiszem hogy ez büntethető,bár engem úgy tanítottak hoy a forgalom ritmusát muszály felvenni.

Amúgy az egy dolog hogy valaki tötymörög,idegesít engem is de ez nem ok arra hogy idegeteg előzésbe kezdjen a marha,az eredendő probléma még mindig a veszélyes előzés

2021. máj. 16. 22:27
 2/32 anonim ***** válasza:
84%
Szerinted, kérdező. A jog meg másképp rendelkezik, és pechedre az a mérvadó. Az indokolatlanul lassú haladást is bünteti, de a gyorshajtást és a szabálytalan, eszetlen előzést sokkal súlyosabban. Másrészt pedig a 75 a 90-es korlát mellett már simán lehet az illető mérőóráján 80-85, hiszen ezek fölfelé csalnak, szóval az egyáltalán nem tötymörgés.
2021. máj. 16. 22:53
 3/32 anonim ***** válasza:
81%

Ezt még nem nevezném tötymörgésnek. Érdemes ilyenkor abba is belegondolni, hogy ugyan te és én nem félünk 90-es körzetben akár 110-es tempóval menni, az utakon sokan nem igazán érzik a vezetést. Nekik pedig biztonságérzetet ad a lassabb tempó.

Másfelől ahogy előttem írták, a 65-70 óra szerint akár 80-85 is lehet, sokan azzal sincsenek tisztában, hogy a sebességmérő nem pontos a legtöbb autóban.

2021. máj. 16. 22:59
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
2-es, az, hogy az órák felfelé csalnak azt jelenti, hogy hogyha te 75-öt látsz, akkor valójában 70.
2021. máj. 16. 23:01
 5/32 anonim ***** válasza:
22%
Napi szinten egyre több ilyen lemminget látni akik nem képesek egy normális megengedett közeli tempót felvenni. 55-tel tötymörögnek mert fogalmuk nincs hogy a 4 kilóméterrel ezelőtti 60-as tábla hatályát vesztette 300 méterrel később a keresztútnál. meg nem lépnek a gázra mert jaj akkor eszik a kocsi. Az első alkalommal vissza-3, és enter..
2021. máj. 16. 23:04
 6/32 A kérdező kommentje:

1:Senki nem beszél szabálytalan előzésről, meg hogy 150-el előzzön.

2:

2-3 válaszoló: sok autót láttam már, nekem a mostani a második. De olyat még egyáltalán nem láttam ami 10-15 km/h-t csalna. :) Mert ezt írtátok… Csal, persze nekem mind a két autó 5-6 km/h-t csalt. Magyarán aki 90-el halad, az 85-el halad, nem 75-el. Ez valljuk be elég morbid szintű csalás lenne…Tehát aki órája 75-öt mutat, az valójában 70 km/h-val közlekedik. Ez a tempó bőven elég ahhoz, hogy akik mögötte 90 km/h-val jönnek pár kilométer múlva feltorlódjnak mögötte. Ezek közül nem mindenki gyorshajtó, meg közúton rallykirály. De szeretne normális tempóban (90 km/h) haladni. Az ilyen birkák, meg még azt is előzésre kényszerítik ezzel, akik szabályosan közlekednek egyébként. Ergo ugyanolyan veszélyesek, mint a gyorshajtók. :)

2021. máj. 16. 23:50
 7/32 A kérdező kommentje:

Ja, és igen kettes… ahogy a négyes válaszoló írta: ha az óra csal

,az pont,hogy lassabban haladást jelent. :) Csak tudnám, hogy ha olyan nagy szakember vagy, akkor minek kommentálsz ide? PECHEMRE… ;)

2021. máj. 17. 00:02
 8/32 anonim válasza:
13%
Az órák inkább lefelé csalnak, ha én 60-al megyeky az valójában az 50. Ha 130-al megyek autópályán, az valójában 113 km/h és gyári méretű gumi van rajta
2021. máj. 17. 00:07
 9/32 anonim ***** válasza:
84%

Hadd tötymörögjön, amíg a külső sávban megy. Abban nulla igazság van, hogy ezek a veszélyesebbek. Nem, a gyorshajtók a veszélyesek, a részegen vezetők, a telefonjukat babrálók, az előzgetők, a dühből sofőrködők, meg azok akik annyira nagyon érzik maguk alatt a vasat, h rájuk már nem vonatkoznak a közlekedési szabályok.

"te és én nem félünk 90-es körzetben akár 110-es tempóval menni, az utakon sokan nem igazán érzik a vezetést."

Az ilyenekkel meg a csládjukkal és az áldozataikkal vannak tele a temetők, akik nagyon érzik a vezetést. Akik ilyen nagyon bátrak, hogy nem félnek baromarcok lenni az utakon.

2021. máj. 17. 00:07
 10/32 anonim válasza:
86%

Nincsen semmi gond vele annyival megy, amennyivel biztonságosnak érzi.

Én egy minimálisan túl szoktam lépni a határokat. Nem félek vezetni,sőt...

De nem leszek idegbeteg ha valaki előttem nem olyan tempóban halad, mint én... Megvárom hogy meg tudjam előzni és kész. Nem kifogás az hogy valaki siet, elkésik, már ott kellene lennie. Induljon el hamarabb. Ennyi nem harcolni meg felrobbanni kellene a dühtől az autóban. Pl páromnak nem rég van jogsia,(nekem fájt a lábam, így ő vezetett) és egy elég forgalmas útra kellett volna kifordulnia. 1 ici-pici hely volt az autók között ahová talán egy elég rutinos tapasztalt sofőr beugrott volna de ő nem ment... (tényleg nagyon ki kellett volna centizni) erre a hülye majom már ráfeküdt a dudára meg mutogat mögöttünk mikor ha mi ki is mentünk volna, ő úgysem tudott volna. Nem tudom hogy hová siethetett, de ez a magatartás a legveszélyesebb az utakon.

2021. máj. 17. 00:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!