Turetor kérdése:
Siófok és környékén akár (30km) hol találok elhagyatott parkolót, esetleg bármilyen aszfaltos helyet, ahol a testvéremet taníthatom vezetni?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 18. 08:36
1/6 anonim válasza:
Én azt ajánlom, menjetek ki valami közeli faluba a határba, mezei útra. Én is ott kezdtem, ott tanultam meg az alapokat.
2/6 anonim válasza:
Nagyobb áruházak parkolói (tesco) forgalommentes időszakban (hajnalban vagy késő este).
3/6 A kérdező kommentje:
Sajnos ezek a módok nem játszanak, egy elhagyatott hely lenne a legjobb. Csak nemtudom hol van a közelben.
2021. ápr. 18. 10:18
4/6 anonim válasza:
Falun egyszerűbb meg kisebb eséllyel kapnak el. Ott ilyen kisforgalmú, mezőre vezető utakon nem jár rendőr.
5/6 anonim válasza:
Szia!
Rutinpálya van Siófokon, tudtommal 2 is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!