Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Giorgi Tevzadze autóin működöt...

Giorgi Tevzadze autóin működött a hangjelző berendezés?

Figyelt kérdés

Nagyon rajongok érte, és mindent tudok róla ami publikus lett valahogy.

Volt sok autója az OOM-500, MBS-070, ZLA-777 (piros mustang, ha valaki nem emlékezne erre) meg még nagyon sok autó.

Szerintetek ezekkel az autókkal lehetett hangjelzést adni? Olyan fajta hangjelzésre gondolok hogy a kormány nyomógombos részét megnyomják miután gyújtásra rakják a kocsit és akkor hangot ad az autó. Egyikben sem volt sportkormány, szóval elvileg kellett nekik de érdekelne hogy biztosan tudtak-e.

És szerintetek amíg élt addig egy fiatal nő megkérte volna őt arra hogy megnézheti-e a kocsijain lévő kűrt jelzést akkor engedte volna ezt?

Legnagyobb álmom lett volna ez és nem akartam volna vezetni a kocsijait de a hangjelzést akartam volna tesztelni rajta hogy szól-e.

Szerintetek szólt az összes autója?

25/n

2021. máj. 16. 09:00
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
istenem milyen buta emberek vannak itt. szégyenteljes.
2021. máj. 16. 15:33
 12/28 anonim ***** válasza:
Müködött Szilvi :D
2021. máj. 17. 23:05
 13/28 anonim ***** válasza:
Nagy legenda volt. De miért fontos ez? Szerintem működött, de sosem használta. Vagy igen? Mert én ahogy tudom nem dudálgatott mint az elmebeteg. Ha ő vezet azon a napon talán még mindig élne.
2021. máj. 18. 00:14
 14/28 anonim ***** válasza:
13-as vagyok még mindig, de a hangjelzést a dudára érted, vagy mire?
2021. máj. 18. 00:15
 15/28 anonim ***** válasza:
De én is tisztelettel gondolok vissza ra.
2021. máj. 18. 00:16
 16/28 anonim ***** válasza:
0%
Mé? ki a fene ez a zsorzsi sevarnadze?
2021. máj. 18. 00:53
 17/28 anonim ***** válasza:
Keress rá, ha le tudod írni a nevét. Valószínűleg az első találat lesz. Nem értem ha valaki semmit sem tud róla mi a f@sznak ír hozzászólást, dehàt tudjuk hogy ez az új facebook.
2021. máj. 18. 01:05
 18/28 anonim ***** válasza:
Nem érdekel annyira hogy rá akarjak keresni.. biztos valami importált focista.
2021. máj. 18. 01:30
 19/28 A kérdező kommentje:
ma 00:14 Én csak egyszer láthattam volna meg őt, rákényszerítettem volna hogy dudáljon nekem!!!!😠 én is tisztelem őt de dudálásban nincsen vicc , én ráerőlködtem volna hogy dudálnia kell más opció nincs
2021. máj. 18. 08:13
 20/28 anonim ***** válasza:
Megmutattad volna azokat a bizonyos videókat, Szilvi?
2021. máj. 18. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!