Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Giorgi Tevzadze autóin működöt...

Giorgi Tevzadze autóin működött a hangjelző berendezés?

Figyelt kérdés

Nagyon rajongok érte, és mindent tudok róla ami publikus lett valahogy.

Volt sok autója az OOM-500, MBS-070, ZLA-777 (piros mustang, ha valaki nem emlékezne erre) meg még nagyon sok autó.

Szerintetek ezekkel az autókkal lehetett hangjelzést adni? Olyan fajta hangjelzésre gondolok hogy a kormány nyomógombos részét megnyomják miután gyújtásra rakják a kocsit és akkor hangot ad az autó. Egyikben sem volt sportkormány, szóval elvileg kellett nekik de érdekelne hogy biztosan tudtak-e.

És szerintetek amíg élt addig egy fiatal nő megkérte volna őt arra hogy megnézheti-e a kocsijain lévő kűrt jelzést akkor engedte volna ezt?

Legnagyobb álmom lett volna ez és nem akartam volna vezetni a kocsijait de a hangjelzést akartam volna tesztelni rajta hogy szól-e.

Szerintetek szólt az összes autója?

25/n

2021. máj. 16. 09:00
A kérdező szavazást indított:
Igen, miért ne
Nem, szerintem ezzel ő nem törődött
7 szavazat
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
77%
Megint a dudáló elmebeteg.
2021. máj. 16. 10:04
 2/28 anonim ***** válasza:
78%
Ezért kár hogy a diliházat bezárták, ilyenekkel van tele a világ.
2021. máj. 16. 11:05
 3/28 anonim ***** válasza:
91%

nem válaszolni szövegesen, nem jelölni be semmilyen választ sem, magyarul ignorálni.

A legközelebb betesz valami hasonló kérdést, akkor már nem is kommentálni.

Vagy: összedobni a pénzt valami elemes játékszerre, és venni neki egyet, pókháló ellen...

2021. máj. 16. 14:43
 4/28 A kérdező kommentje:
istenem milyen gusztustalanok az emberek
2021. máj. 16. 14:58
 5/28 anonim ***** válasza:
Igen, az elmebetegek szerint veluk minden rendben, csak a vilag hulyult meg....
2021. máj. 16. 15:17
 6/28 A kérdező kommentje:
senkinek nem ártok ezzel hogy megkérdezek egy ilyet, gusztustalanok vagytok
2021. máj. 16. 15:18
 7/28 anonim ***** válasza:
artani nem artasz, csak k..vaunalmasak ezek a kenyszerbeteg kerdesek, ugyanarra a temara.
2021. máj. 16. 15:20
 8/28 anonim ***** válasza:
Úgy valahol, kényszerbetegség, kiii a francot érdekel hogy edvárd sevárnádze tragacsain üzemképes-e a rendszeresített hangjelző berendezés? Lehet erre recsizni, de nem tudom miért kell megosztani ezt a világgal. :)
2021. máj. 16. 15:24
 9/28 A kérdező kommentje:
engem érdekel és néhányan ismerik innen akkor meg miért nem lehet megmondani hogy működött v sem??
2021. máj. 16. 15:26
 10/28 anonim ***** válasza:
hívd fel azt a bhuzit, és kérdezd meg tőle, csak takard el magad hogy ne hallja a telefonon át a fitymacsattogást :D :D
2021. máj. 16. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!