Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autószerelés közben miért...

Autószerelés közben miért kell járatni a motort és nyomni neki a gázt tiltásig is akár? Aztán meg hagyni tovább járni a motort.

Figyelt kérdés

2021. máj. 11. 12:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom hova jársz, én márkaszrvízbe szoktam, és ott bizony tételesen van a munkadíj felsorolva. Külön xy alkatrész ki-és beszerelés; xy beállítás; próba és hasonló címszavak mellett.
2021. máj. 11. 13:36
 12/16 Wadmalac ***** válasza:
85%

#11:

Volt egy kérdés, hogy autószerelés közben ... stb.

Erre jöttek sorban olyan válaszok, hogy nem kell járatni.

Erre leírtam, hogy milyen esetekben kellhet.

Erre jön a nem más, mint kimagyarázkodás, hogy az nem a szerelés.

De.

A szerelés az, amit az autószerelő csinál.

És annak része a hibamegállapítás és javítás utáni ellenőrzés is.

És ahhoz mind kellhet járatni.

Ha az első válaszok nem arról szóltak volna, hogy az autószereléshez nem is kell motort indítani, hanem legalább annyi, hogy szerelés előtt és után szükséges lehet, hozzá sem szólok.

Szóval ez a szőrözés, hogy az nem a szerelés része, nagyon erőlködős próbálkozás.

Bizonyára motort járatni autószerelő előtt átviszik az autó-hibakeresőhöz és utána a szerelés-tesztelőhöz. De a szerelő, az nem járatja.

Nemár.

2021. máj. 11. 14:16
 13/16 anonim ***** válasza:

#12:

"Ha az első válaszok nem arról szóltak volna, hogy az autószereléshez nem is kell motort indítani, hanem legalább annyi, hogy szerelés előtt és után szükséges lehet, hozzá sem szólok."

Nem tudom melyik válaszokat olvastad, én pont azt írtam hogy szereléshez nem kell, szerelés után a próbához kellhet.

2021. máj. 11. 14:24
 14/16 Wadmalac ***** válasza:

#13:

A #3-as, ugye. Nézd meg, mi van körülötte.

És továbbra is, az autószerelés része a hibakeresés és a javítás ellenőrzése is.

A szerelés nem csak a csavarok tekergetését jelenti, hanem kompletten az autójavítást.

2021. máj. 11. 14:29
 15/16 anonim ***** válasza:
37%
Nem kell ahhoz szerelés, hogy járasd és túráztasd a motort. Erdőszélén, lakatlan helyen senkit nem zavar.
2021. máj. 11. 14:55
 16/16 Wadmalac ***** válasza:
91%
Igaz, de hogy jön ide?
2021. máj. 11. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!