Szerintetek érdemes megvenni ezt az autót?
Elég jó áron van, jól fel is van szerelve, elég vonzó ajánlat. Azt írják kicsit rozsdásodik de nem baj mert haverral majd megheggesztjük. Meg egy műszaki kell rá, de gondolom az nem nagy dolog. Egyébként is a ez a sportváltozat, ugye? (azért gondolom mert ez nem sima td hanem tds, az a td sport jeletnése ha jól tudom)
Illetve azt is kérdezném, hogykb mennyibe kerül egy ilyen autónak a fenntartása, és mennyit fogaszt?
Esetleg te nem értesz hozzá és így hagyd ez inkább.
Megcsináltatni bármit rajta, horribilis összeg.
Az oké hogy olcsó és megértem hogy tetszik meg azt is hogy BMW. De a hirdetésben is le van írva hogy mi a baja, ez nem kicsi rozsda ha le van rohadva róla a bódé konkrétan és még kitudja hogy az alján mi van lehet az egész alvázat már csak a megmaradt alvázvédő tartja össze, lehet belül ha a padló szőnyeget felszeditek csak egy kupac rozsdát fogtok találni. Négy éve ki van vonva ideiglenesen ami annyit takar hogy azóta is ott áll a füvön az év mindennapján, mindenféle időjárás adta neki az ívet plusz a talaj pára az még jobban tudja rontani a helyzetet meg kérdés hogy le volt-e takarva egyáltalán ponyvával mert ha igen az plusz löket a korróziónak.
Meg egy autót nem megvenni nehéz hanem rendben tartani, fizetni a kötelezőket jó az sem egy eget verő összeg, de egy ilyen autónál eleve az alkatrész sem olcsó, a szerviz meg főleg nem. Ha akarsz is venni mellé egy jó állapotú donort lehet akkor jobban jársz ha a donort rakod inkább rendbe már ha papíros és lehet használni forgalomba. Lehet ez az autó az ami donornak még jó lehet, a leírás szerint felújított motor kérdés hogy valóban jó vagy sem, főleg hosszú távon ezt így nem tudom. Persze ha hobbi autószerelő vagy, meg vannak barátaid akik szintén tudnak segíteni, karosszéria lakatolást megtudjátok oldani, meg eleve kimondott "project" autót akarsz amit rendbe teszel rááldozol minimum 5x ennyit talán még többet is és akkor rendben lesz és javarészt ti dolgoztok vele arra azt mondom oké a dolog.
Én így kapásból egy komplett alváz cserét ejtenék meg, nem tudni milyen jelenleg de van egy tippem hogy annyira ki van rohadva alul minden foltokban hogy egy komplett alvázcsere lesz a legjobb megoldás. Aztán kitudja hogy a kerékívekkel mi van, kipufogó mennyire van még egyben, futómű, lengéscsillapítók ami egy vagyon hozzá, fékrendszer, kormánymű mennyire van gatyán, csapágyak, szilentek és még sorolhatnám. Szerintem csak ezekre elfog menni néhány 100 ezer Ft és még mindig nem nyúltatok bele a motortérbe mert azért a folyadékokat minimum illene kicserélni, a klíma lehet azóta megdöglött benne a tömítések elrevűlnek ha nincsen használva a klíma és a gáz is eltűnhet belőle hamar. Lehet a kompresszor is be van állva, meg persze lehetnek elektromos gondok is a pára végett kialakult kontakt hibák is simán előfordulhatnak már.
Én véleményem így látatlanba ez, lehet donornak ez az autó baromi jó egyes alkatrészek miatt meg lehet hogy jó a motorja, váltó, pár elektromos berendezés, ajtók, kárpitok, egyéb apróságok mint maga a komplett autó.
Én donornak venném meg de maximum 100 ezret adnék érte, és mindent rögtön kiszednék belőle amit érdemes, ami menthető még és ami működik és fel lehet használni, többi meg menne a bontóba és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!