Mitől van meg egy Toyotában az “elpusztíthatatlanság” érzés?
Figyelt kérdés
Mindegy hogy Yaris Corolla vagy hilux de ha beülsz akkor tudod hogy beindul, szépen jár a motor a világból kivisz. Össze van rakva nem zörög nincs kopás a beltérben. Vagy csak a tudat hogy ez egy Toyota?2021. máj. 7. 21:40
11/15 anonim válasza:
Van egy Toyota Proace-nek csúfolt Peugeot expertem. Az is elpusztíthatatlan te IQ nindzsa?
12/15 anonim válasza:
"ha beülsz akkor tudod hogy beindul, szépen jár a motor a világból kivisz. Össze van rakva nem zörög nincs kopás a beltérben."
Ezt minden karbantartott, nem széthajtott autó tudja.
Szerintem csak rádragadt ez a divat, hogy a toyotát isteníteni kell.
13/15 anonim válasza:
Már megint te vagy az? Kezd unalmassá válni a téma...
14/15 anonim válasza:
Akkor se veszek toyotát, főleg hogy láttam egy videót egy benzinmotorjáról, pont olyan hulladék mint egy opelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!