Milyen autót vegyek 2 millió alatt?
en 2 millioert vettem full extras 2016-os opel astrat, igaz 180.000 km volt benne, de lassuk be ha 4 ev alatt valaki ennyir belerak akkor az vegig palyazott, szoval nem feltem a rejtett hibaktol... Igaz, a turbo letiltott nagyobb gazadasnal, ezt eltusoltak azert, de egy turbo szenzor csere es minden tokeletes. Nyilvan, a kopo nagyobb alkatreszekkel szamolni kell, kettostomegu lendkerek, vezermulanc. Kuplung stb, de ezek sem akkora tetelek. Mondjuk en +500 ezret meg hozza kalkulaltam szervizkoltsegnek, 200 volt a vezerles csere, 30 ezer a turbo szenzor. *lekopogom* mar 20 ezret beleraktam azota, es rendesen megy, a kettos tomegu lassan cseres de meg nem veszes. Ja es sehol 1 rozsdafolt.
De nyilvan lyukra is futhattam volna... De nekem igazabol az allofutes volt az egyik fo szempont, es elerheto aru kocsikban amikben volt, az vagy skoda octavia volt, vagy ezek az astrak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!