Milyen autót vegyek,1.6 millió ig?
Autó vásárlás előtt állok.Mit ajánlotok?A keretem +/-1.6 millió Igények:
1.benzines
2.legyen viszonylag jó futóműve,ami jól tartja a kanyarokat
3.legyen megbízható
4. Átlagos fogyasztása max 7.5l/100km legyen
5.80kw feletti legyen Kérem olyan
6.évjárat +2009
autókat írjatok ami ebben az árban még található 180ezer km tájékán.
Hyundai i20
Honda accord/civic
Opel astra h
Suzuki swift
Én nem ragaszkodnék ennyire az évjárathoz.
Attól, hogy valami régebbi még lehet, hogy jó gazdája volt az autónak így az állapot jobb.
Ha semmi preferenciád nincs márka ügyben, akkor szerintem jó választás lehet Skoda Octavia, Ford Mondeo, Mazda6
Toyota Avensis
Az előttem szóló W220 as merci ajánlata nem egy rossz autó ugyan,sőt... de lehet belőle venni nagyon rosszat és akkor pénztemető... Bár ez mindennel így van, csak prémium márkánál fenntartani is drágább.
#1 hyundai i20 kicsi,honda civic 8g nek torziós futóműve van,Opel szóba se jöhet,swift sajnos kicsi
#2 škoda nem is volna rossz,én a fábiákat néztem de a Tsi motorokkal szoktak gondok lenni.Szívó motorból van 3 választás 1.2 htp ,1.4 16v,1.6 16v több féle teljesítménnyel.No mármost az 1.6 és az 1.2(ebben nem vagyok biztos) láncos vezérlésű amit mondjuk meg őszintén a VW nem tud rendes láncvezérlésű motort csinálni.Az 1.4 16v pedig a legjobb motor amit lehet kapni fábiába de,sok bejegyzést tanáltam fórumokban hogy a motor csörgő hangot adott ki(motor csere lett a vége),a márkaszervizben sem foglalkoztak vele és nemtudták megálapítani, hogy mi lehet az.Ez valamelyiknél előjön valamelyiknél pedig nem.
#3 nem a konfort érdekel,ha az érdekelne akkor kibékülnék a dízellel és 1 es superb 1.9pdtdi vennék.A másik pedig az higy az alkatrészeknek még megvan a saját áruk.Egyenlőre nem projekt autót akarok venni hanem napi használósat.
Értem, igaz ahhoz azért legalább egy kicsi megszállottság is kell.
Diesellel mi a baj? Az 1.9 pdtdi már már legendás motor, alig fogyaszt és jól is megy. Csak ott is félre kell tenni a vételárból, ha véletlenül cserélni kell a pd elemeket. És ha így van, költeni kell rá, azt seszabad nagy veszteségként felfogni, mert az újsuzukis jóember 100% biztossággal szór ki ennél sokkal nagyobb pénzt az értékvesztésre...
Legyen erősebb benzines, sportos, de ne egyen sokat...
Egyébként Golf V
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!