Milyen autót érdemes venni kb 4-4,5 millió forintért?
Amiket nézegettem Fiat Panda;Tipo;Hyundai i10;Toyota Aygo;Dacia Logan;Sandero. Mindenképpen új autót szeretnék venni.
Főleg városban használnám munkába és bevásárláshoz.
Peugeot 208 szerinem a legjobb kisautó jelenleg.
Egyébként én is vettem egyszer űj autót, többé nem fogok. Majd rájössz miért :)
#2-3
Például új autónál te vagy az első gazda. Nem harcolta le senki előtted az autót. Az autó háttere is ismert. Megvan még a garancia idő is. Plusz, ha az ember már elég idős, akkor egy új autó az élete végéig kiszolgálja.
#4 lehet, hogy nem költöttél a kocsira a kötelező szervizen a casco-n kívül, viszont az újkori értékének a 30%-át már elvesztette.
Az hány százezer? 🤔
Jaj hagyjuk már ezt, hogy nem éri meg, meg elveszti azonnal az értékének x%-át. Aki új autót vesz (pláne ebből az árkategóriából) az gondolom akár 10+ évre is tervez vele. Így pedig jó eséllyel nem is lesz semmi baja az autónak, ha gondos gazdája lesz.
10 év alatt pedig egy használt is ugyan úgy elveszi vételárának jelentős részét. Ráadásul pont ezeknek az olcsóbb, új autóknak a legkisebb az értékvesztése. A Daciáknak főleg pofátlanul alacsony, városba elkavirnyálni pedig tökéletesek.
Én kia-t vettem, nem bántam meg.
Hyundai testvérmárka, azok ugyanúgy jó kocsik.
Arra figyelj hogy legyen márkaszerviz a közeledben (garancia feltétele)
Ezek nem veszítik ám úgy az értéküket mind a "préjmijum".
A Daciák sem rosszak egyébként.
Az i10 és az aygo nagyon kicsi, mimdkettőt használtam, a csomagtartóba 1 db bőröndöt tudsz beszuszakolni, ha kiakasztod a háttámlát, meg a kalaptartót :)
Ezeknél a kisautóknál erre kell figyelni nagyon.
Ennyi pénzből csakis új kocsiban gondolkoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!