Milyen autót érdemes venni kb 4-4,5 millió forintért?
Figyelt kérdés
Amiket nézegettem Fiat Panda;Tipo;Hyundai i10;Toyota Aygo;Dacia Logan;Sandero. Mindenképpen új autót szeretnék venni.
Főleg városban használnám munkába és bevásárláshoz.
2021. jan. 30. 21:27
31/33 anonim válasza:
Írnál egy helyet ahol van 0%-os THM-el autolizing?
32/33 anonim válasza:
De amúgy guglizz rá, Opelnél nullát láttam, Hondánál és Nissannál akár 0,1% is lehet. Nyilván olyan feltételekkel lehet ilyet elérni, hogy viszonylag nagy részét befizeted a vételárnak és rövid futamidőt választasz. De én márkafüggetlen autólízinges oldalon is simán konfiguráltam magamnak 1-2%-os THM-eket.
A lakáshitelek és a betéti kamatok is lassan verdesik a nullát mindenhol, nem csoda hogy ez az autóknál is megvan. Ráadásul szokszor a kereskedők hajlandók plusz engedményt adni az új autó árából, ha részletre veszed meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!