Milyen autót vegyek 2 millió alatt?
Figyelt kérdés
Amiket preferálok: német márkák , VW Jetta, Golf, Audi A3-4, Volvo S40 esetleg japán. A cél nem a leglerohadtabb rozsdás szr, hanem megbízható 'újabb' autót szeretnék, hosszabb távokra, autópályára, napi ingázással (50 - 60 km). Első autóm lenne. Köszi a válsazokat.2021. máj. 1. 17:23
13/23 A kérdező kommentje:
És Mercedes Benz S osztályból melyiket ajánlod? 320 cdi?
2021. máj. 16. 10:10
14/23 anonim válasza:
jaj minek is irtam hondat... itt csak a megjelenes szamit az autoval ugy latom, ne egesse mar magat a kerdezo holmi japan szarokkal... en itt droppolok is.
15/23 A kérdező kommentje:
Mint írtam a kérdésben a preferencia a megbízhatóság. Senki nem beszélt megjelenésről , csak preferált márkákról. Honda is játszik, és köszönöm a tippet :)
2021. máj. 16. 14:44
16/23 anonim válasza:
Olyan márkát válassz, ami már azért bizonyított ÉS nem adta lejjebb az egykori minőséget, mint egyes német meg japán gyártók, amiknek sok tudatlan újgazdag csontig benyal.
17/23 anonim válasza:
Én a 10 év körüli autók közt néznék kevés km .- eset. Autót szeretnék, amiben komfortérzet is van és nem egy gusztustalan irodát. Ez a dolog meg lassan 20 éve kiveszik az autóiparból.
18/23 anonim válasza:
Ha új autót veszel felejtsd el a németes meg japános kizárólagosságot. Én olaszt vagy franciát vennék és NEM újat. Nézz meg nyugati oldalon egy kevés km – es olasz vagy francia utazóautót. Akár legyen 30. Nem mindegy, útközben elmegy az életkedved vagy pedig megjön. Nekem a pár éves kommersz hiperelektronikus tömegrühedvényektől inkább elmegy. De ha olcsó jó kocsit akarsz akkor 3-as Golf pl. és társai. Audiból meg válassz inkább egy jó 80-ast. Vagy E46-os 3-as BMW. Abban még tudták hogy kell autót ÉPÍTENI.
19/23 anonim válasza:
Szerintem názd ki azt a típust amire vágysz. Mindegy milyen. Nem kell érte 2 millió, elég másfél. És szánd rá a maradék félmilliót hogy rendbe teteted. Nem attól függ, milyen típus - hanem hogy mit szeretnél és örülni tudj neki. Innentől kezdve az előző gazda meg a te gondos kezeiteken múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!