Miért írja rosszul a vízhőfokot?
Na jó, de teszten tudod azt is tesztelni hogy a megfelelő jelszintre pont középre álljon vagy csak annyit hogy működik a mutató?
Élő adatoknál mit mutat vízhőmérsékletre?
Kizárt hogy biztosíték legyen, ez nem olyan jellegű hiba.
Elvileg ellenálás alapján teszteli az órákat(bár ezt nem tudom 100%-ra állítani.
Ez csak egy egyszerű hibakód olvasó, sajnos élő adatot nem tud.
Nem tudom mennyi összefüggés lehet, mert sokat állt az autó és nem emlékszem hogy mikor romlott el. De az üzemanyag szintjelző ha a fele alatt van akkor sokkal gyorsabban leér az aljára és még a pirosba sincs mikor már ki írja hogy kezd kevés lenni a benya(holott van még benne több mint 20 liter).
Az annyira nem is érdekelt mert arra gondoltam/gondolok hogy a szintjelző hibás így az nem is érdekelt.
"tudomásom szerint gyári"
1. Ez mit jelent a gyakorlatban? A másodikat az autó és motortípushoz rendelted? Több webshop ugyanazt ajánlja?
2. Ezek az érzékelők a hőmérséklet emelkedésekor csökkenő ellenállásként működnek. Ha az áramkörben van egy rossz érintkezésből származó plussz ellenállás, akkor alacsonyabb hőmérsékletet mutatnak. De akkor az érzékelőn nem jelenik meg a szokásos 5V stabilizált feszültség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!