F Astra Caravan 1993 1.4 60Kw/82Le miért nem mutatja az autóban az vizhőfokot?
az lenne a kérdésem hogy adott egy F Astra Caravan 93-as és nem mutatja a víz hőfokát!
Sajnos hengerfejes lett igy kicseréltem a tömitést meg persze sikoltattam is meg stb mindent amit kell!
Mai nap lett készre összerakva ill fel lett töltve olajjal illetve hútővízzel!
a hiba az hogy beinditom és nem mutatja hogy hány fokos lenne a viz! minden vezetéket uyanugy visszakötöttem ahogyan volt is többször is le lett ellenőrizve hogy minden a helyén van e!
Még a hengerfej tömités csere elött jó volt mert mutatta a viz hőmérsékletét csak most nem!
mi lehet a hiba oka ??
ill a vizcsövek azok felforrosodnak az also ill a felső cső is!
A segitö válaszokat köszönöm!!
Egy ilyen hőfok jeladó van benne de erre nincs rádugva semmi és ezelőtt sem volt rádugva és mégis mutatta a víz hőfokát!
Ez a vízhőfok jeladó, és erre volt rádugva egy sima prosztó csúszó kábelsaru oldalról. Ha rá volt dugva, akkor működött, ha most nincs rádugva, nem működik. Keresd meg a rá való vezetéket és dugd rá, ennyi a hiba.
Bírom amikor egy kábel elpárolgása, és egy "érzékelőre sosem volt rádugva semmi" sokkal valószínűbb hiba, mint az elkövető figyelmetlensége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!