1.4es Astra H/G caraván?
Most néztem őket.
Igazából a G Astra caraván lévén is olyan súlyos mint egy mai Corsa. Az ajtóban 1140 volt írva.
Elég hozzá ez a motor? Ültem ismerősöm astrajaban. G caraván. 40től bírta az 5.-et, csak 40 alatt váltott vissza.
Koppig teletankolta az autót.
Elosztotta a megtett km a fogyasztott benzinnel, a szemem láttára.
5.4 liter, s klímát is szokta használni.
Varosban inkább kerülő utakon megy de nem sokat. Heti 2x5 km-t a többi országút.
Minimálisan tulfujt gumikkal megy azt mondta ezért ennyi a fogyasztás, de csak azért fújja túl, mert laposnak tűnik a gumi rajta. Azt mondta az eddigi Eco abrancsai méretére fújta őket.
Ez a 90 lovas 1.4-es ugye?
H Astrában volt ozzá szerencsém. Elvisz bárhová, de nem túl fürge vele a kocsi. Főleg alacsonby fordulaton, városban elég lomha. De ahogy írtam, elmész vele bárhová ha arról van szó.
A G valamivel könnyebb, abban lehet hogy jobban mozgatja a kasznit.
Városban klímával 5,4-es fogyasztás?! Hát persze... Lehet hogy a BC ennyit ír, de teletanknál utánaszámolva szerintem jönne a maglepi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!