Itt miért akar mindenki prémiumot fillérekből?
Az ember mindig is mindenben szerette megmutatni, hogy neki van bőven..
Egy Hondára nem néznek fel bizonyos körökben, csak ha már egy katalizátor nélküli rozsdamentes rendszer van rajta, és lámpától lámpáig kihúzatja tiltásig, akkor veszik figyelembe, pedig piszkosul jó autó.
Én egy rendbe rakott, króm felniken járó ültetett, öreg német autóra tisztelettel nézek, de egy gyenge 3-as bmw, A4-es mióta felvágós autó? Az ilyet az veszi akinek csak Skodára lenne pénze, de vágyik a figyelemre és csak a német oldalról választ.
Különben is bmw nálam az M8-tól jöhetne szóba, Merciből Amg, Audiból meg az R8, na ezekkel egy kinyúlt pólóban is lefényképeznek a pirosnál :)
Komoly autóba pénz nélkül csak a buták vágnak bele.
"Különben is bmw nálam az M8-tól jöhetne szóba"
M8-TÓL? "TÓL"? Miért, attól van még följebb is? Nem az a csúcs BMWből?
Nem követem annyira az olyan autókat amikről tudom hogy soha nem lesz a birtokomban, erre az M8 ra is az M6 után lettem figyelmes, gondolom jó felvágós autó, akár melegítőben vezetném akár öltönyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!