Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Itt miért akar mindenki...

Itt miért akar mindenki prémiumot fillérekből?

Figyelt kérdés
Az autózás drága, a magyar fizetésekhez főleg. Ez szomorú tény. De okos modelválasztással lehet mérsékelni a költségeket és a járulékos gondokat. Ehhez képest itt mindenki mercedest, bmwt, audit keres néhány százezer, max millió forintért. Könyörgöm, miért? Ha van pénzed egy jó állapotú 5-6 éves modellre, akkor azt mondom ám legyen, de így...
2021. ápr. 17. 21:08
 1/10 anonim ***** válasza:
52%
Én ugyanígy voltam, és vettem egy kis Fabiat. Gondoltam jó lesz, tíz év alatti, alig futott. Kiderült a motorja tönkre volt nyírva, motorcsere, plusz első futómű is gatya, majd a vételárat rá kellett még költenem, és van egy kicsi, gyenge instabil autóm. Van aki vett olcsóbban, régi, de jó autót, és azóta semmi baja. Egy 1.9 es motort nehezebb kinyírni, mint egy 1.2-est.
2021. ápr. 17. 21:12
 2/10 crudy ***** válasza:
76%
Azért mert erősen befolyásolt világban élünk. Hatalmas információmegosztzás és annak szelektálása olyan hatással van az emberekre, hogy bmw-t akarnak mert azt látják instagramon. Vannak olyanok, akiknek az autó nem számít, menjen és kész, ilyen lehetsz te is de te valószínü, hogy észre sem veszed de másban próbálsz megfeleleni nem létező elvárásoknak.
2021. ápr. 17. 21:13
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Sokan bedőlnek a "jó" vételnek. Sokaknak nem esik le, hogy egy 20 éves prémiumban valószínű nem 200 ezer van, ha mégis akkor meg nem párszáz lesz az ára.
2021. ápr. 17. 21:14
 4/10 anonim ***** válasza:
67%
Azért, mert ez mindenkinek a maga dolga, izlések és pofonok különböznek. Én ismerek olyant aki havi szinten szerelgeti az öregedő prémiumkocsiját, de nem cserélné le mert amikor meg jó akkor nagyon jó. És én ezt is meg tudom érteni.
2021. ápr. 17. 21:38
 5/10 anonim ***** válasza:
37%

Az ember mindig is mindenben szerette megmutatni, hogy neki van bőven..

Egy Hondára nem néznek fel bizonyos körökben, csak ha már egy katalizátor nélküli rozsdamentes rendszer van rajta, és lámpától lámpáig kihúzatja tiltásig, akkor veszik figyelembe, pedig piszkosul jó autó.

Én egy rendbe rakott, króm felniken járó ültetett, öreg német autóra tisztelettel nézek, de egy gyenge 3-as bmw, A4-es mióta felvágós autó? Az ilyet az veszi akinek csak Skodára lenne pénze, de vágyik a figyelemre és csak a német oldalról választ.

Különben is bmw nálam az M8-tól jöhetne szóba, Merciből Amg, Audiból meg az R8, na ezekkel egy kinyúlt pólóban is lefényképeznek a pirosnál :)

Komoly autóba pénz nélkül csak a buták vágnak bele.

2021. ápr. 17. 23:12
 6/10 anonim ***** válasza:
95%

"Különben is bmw nálam az M8-tól jöhetne szóba"

M8-TÓL? "TÓL"? Miért, attól van még följebb is? Nem az a csúcs BMWből?

2021. ápr. 17. 23:19
 7/10 anonim ***** válasza:
Egyébként ez nem csak itt van, ilyen az egész világ (legalábbis európa biztosan). Mindenhol vannak olyanok, akik azért vesznek erőn felül meg számukra túl drága (akár vételárban - ez esetben hitelből, akár fenntartásban) dolgokat, hogy azt mások lássák.
2021. ápr. 17. 23:33
 8/10 anonim ***** válasza:
69%

Nem követem annyira az olyan autókat amikről tudom hogy soha nem lesz a birtokomban, erre az M8 ra is az M6 után lettem figyelmes, gondolom jó felvágós autó, akár melegítőben vezetném akár öltönyben.

2021. ápr. 17. 23:36
 9/10 mindentudó99 ***** válasza:
75%
Nem akar mindenki. Én magamnak veszek autót olyat mire telik vagy amelyik tetszik. Nem azért hogy más mit szól. Ki fenét érdekli más véleménye.
2021. ápr. 18. 08:48
 10/10 anonim ***** válasza:
91%
Mert az ilyenek nem maguknak akarnak kocsit elsősorban, ők csak közlekedni akarnak, de a szomszédoknak és a haveroknak akarják a "menőnek hitt" "csakanémetprémijum"-ot mert attól hátha menőbbek lesznek. :)
2021. ápr. 18. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!