Bal láb kuplung, jobb láb fék és gáz. Mikor van erre kivétel?
Figyelt kérdés
Azt mondta nekem egy régi rutinos sofőr, hogy bal láb kuplung és fék. A jobb láb pedig mindig a pedalon van. A tapasztalata miatt elhittem neki, de nincs olyan eset amikor a kuplungot és a féket egyszerre kell használni?2021. ápr. 16. 17:04
31/32 anonim válasza:
#30 Nem tudom, talán hiányozál az iskolából általánosban, ahol az olvasást, szövgértést tanították.
Nekem az nem életszerű, hogy itt rugózol a témán, miután kiderült, hogy tévedtél. Ez annyira szánalmas...
Álljál a kuplungon 10 percig fogásponton, 3000-es fordulaton, akkor leszel igazán májer!
Egyáltalán vezettél már dodzsemen kívül valamilyen járművet? Te vagy az, GeLgely?
Na, ezután egyedül vergődj tovább nyomi...
32/32 anonim válasza:
Minek állnék 10 percig rajta te retardált egybites troll?
Arra van a fék.
Komolyan nem hiszem el hogy ennyire hülye lény is létezik.
Baromságot csinál, és csak magyarázza..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!