Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mikor lett eleged az autódból,...

Mikor lett eleged az autódból, mi lett a történet vége?

Figyelt kérdés

Én mióta feljöttem ide BP-re azóta kezdett az autóm, döglődni.

Most költöttem rá 100.000Ft-ot szélvédő és index csere. A kuplung már rég nincs a helyzet magaslatán arra kaptam egy szép 320.000Ft árajánlatot. De mivel nem keresek ennyit így csak gyűjtögettem rá.

Aztán két hónapja elkezdett balra húzni a kormány, de volt mikor megszűnt és ma derült ki, hogy lengőkarokat kell cserélni és szilentet. Mert a kerék majd kiszakad a helyéről

(Frankó gyömrői út... köszi )

2021. ápr. 14. 09:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
68%

"arra kaptam egy szép 320.000Ft árajánlatot."

mi a fütyi? ez valami prémium luxus autó vagy mi? Az én régi suzuki swiftembern 30 ezer a kuplung csere tized annyi lol

2021. ápr. 14. 13:29
 12/12 anonim ***** válasza:
mióta megvettem azóta utálom. Rávertem a vételárat még egyszer javításokra. 5 éve megvan, nem volt pénz másikra. Örültem volna ha egyszer ellopják, de még nem történt meg
2021. ápr. 15. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!