Általánosságban mennyire mondható el az, hogy a Suzuki és a Honda unalmasabb motorokat (motorkerékpár) gyárt, mint mondjuk a másik kettő japán, esetleg a KTM vagy az olaszok?
Motorozás és unalom egy mondatban?
Huh.
Értem, mire gondolsz és személy szerint nagyjából egyet is értek, kinézetre valóban izgalmasabb mondjuk egy mv agusta, mint egy Suzuki. Cserébe mondjuk egy Honda nem f0ssa magából a hibákat a garanciális idő során.
Lásd:
Azt hiszem a KTM-nek is van már olcsóbb munkaerővel épített motorja.
Persze ez nem jelent semmit, a Honda is részben Malajziában meg Thaiföldön rakja össze a motorokat (pl az új CRF300L).
Amúgy egy DRZ400-at ne hasonlítsunk egy EXC450-hez, ég és föld a kettő, mind árban, mind felhasználási területben. Az egyik egy sport enduro, a másik egy sima enduro (dual-sport). Amúgy a DRZ még meglepően könnyű a 145 kg-mal. A CRF250L is annyi, pedig csak 250-es blokk van benne.
GSX-R1000, Hayabusa, CBR600R, GoldWing...
Csupa unalmas csotrogány, nem? :D
Szerintem a kérdező a kinézetre gondol. Úgy logikusabbnak tűnik valahogy a kérdés. pl egy bmw s1000rr meg egy gsx-r1000 egymás mellett. (habár az utóbbi években a suzuki is upgrade-elte a design részleget szerintem, mert jobban néznek ki számomra az újak)
Persze, ami megbízható, mindig az az utolsó ellenérv ellene, hogy "unalmas" :D
Vegyél inkább Jawa-t, vagy MZ-t, na az biztos nem lesz unalmas, minden második bokorban szerelheted majd... :D :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!