Benzin-gáz üzemű autó visszaalakítása?
Figyelt kérdés
Adott egy LPG benzin-gáz üzemű autó, amiből ki lett szerelve a komplett gáz rendszer.(nem hivatalosan) Az alkatrészei még megvannak, de már nem működő képes.
Van valami megoldás, hogy műszakin átmenjen a gáz rendszer nélkül vagy esetleg visszaírják az autót csak benzin üzeműre?
Azt tudom, hogy szakemberhez kell vinni kiszereltetni, aki ad igazolást a műveletről amit vinni kell műszakira, csak ez az én esetemben sajnos már nem lehetséges.
Kérném, hogy a fröcsögést és a felesleges hozzászólásokat mellőzük.
Az értelmes válaszokat előre is köszönöm.
2021. ápr. 12. 19:31
1/3 anonim válasza:
Pedig mindent hivatalosan kell intézni és úgy hogy annak írásos nyoma legyen.
Szerintem érdeklődj a közlekedési főfelügyeletnél, de sok jóra nem igen számíthatsz.
2/3 anonim válasza:
Ha máshogy nem megy, maszek szerelővel rakatsd vissza (nem kell működőképesre, hanem csak úgy ránézésre ott legyen minden) és után vidd el hivatalos szerelőhöz kiszerelteni. igazolással.
3/3 anonim válasza:
Elviszed olyan műhelybe, ahol papirozasyal együtt megcsinálják a kiszerelést. Elkérnek ugyan annyit mimtha ott is lenne, és mész muszakira.gaz nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!