Forgalomból ideiglenesen kivont autóról le kell szedni a rendszámot vagy maradhat rajta? (utcán parkol)
Nem parkolhat az utcán.
Inkább hagyd rajta, mert úgy jó ideig nem fog feltűnni senkinek, hogy nincs forgalomban.
Nem kell leszedni.
Mellesleg ezerszer volt rá példa, hogy megakartam vásárolni a kint porladozó autót (ilyenkor fel van háborodva a tulajdonos, hogy honnan tudom, hogy az övé). A spekulánsokon általában rajta szokott rohadni, majd fizetik a büntetést miatta. Mikor megcsillan a szemükben a bankó képe, akkor szoktam szótlanul visszaülni az autómba, és tiltani a telefonszámát.
Nem, hogy örülne, hogy többet kínálnak érte mint a bontó, lekerülhetne a nevéről, de nem, ő tudja, hogy az 10x többet ér. Eladogatja a felét, majd a végén a bontó be sem veszi. Mennyi ilyet láttam.
Mai eszemmel visszagondolva mindenki azt csinál a saját autójával amit csak akar. El kell engedni, az utcákon rend akkor lesz, ha változnak a törvények. Pár tíz év csupán.
5 azt h kiél az ügyfélkapu nem árulja el
van vmi hacked ? én is kérem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!