Öngyilkos ötlet megvenni egy ilyen Alfa-t nettó 200-as fizu mellett?
Pályakezdő vagyok, minden álmom egy Alfa és hamarosan erre lenne is pénzem viszont állandóan hallom, hogy így az Alfa úgy az Alfa, műhelyben fogsz lakni stb.
Nos ráadásul nekem munkábajáráshoz is kellene, mert naponta 90 km-t vezetek a munka miatt. Viszont az utolsó filléremet is odaadnám csak ne hagyjon cserbe, de kérdés, hogy ehhez adott esetben elég egy 200 ezres fizetés. Megvegyem vagy mit tanácsoltok?
Annyira tetszik!
Nekem egy olcsón fenntartható, mert alapjában az alkatrész nem drága hozzá, 17 éves francia autóm van.
Éreztem, hogy ilyen-olyan nyűgje van a mellső futóműnek.
Van affinitásom a jármű szerkezetéhez -én kissé nagyobb vasakat javítok, de ez nem az én pályám.
Ismerős szerelő rátekintett, megrángatta a futóművet -ott voltam mellette, és szembesültem, hogy ez is, az is szar.
Igen, ilyenek a budapesti utak, na.
Szóval baráti áron is, számla nélkül 140 ezer volt a javítás.
És én kicsit többet keresek, mint 200. De nekem is fájt az összeg...
Szóval nem, ez az autó a 200-as fizuhoz nem passzol.
A kínálat legalja, mellé Alfa is. Házhoz a lóf/szért kategória.
Lehet venni Alfát, ha az perverziód, ne nem így.
Mindegy mennyi a fizud, mert csak te tudod, mennyit tudsz költeni az autóra, mennyivel maradsz, stb.
Amúgy nem öngyilkosság, problémás az Alfa, de nem túl drága fenntartani, más autókhoz viszonyítva.
#14 és a kérdező
"És ne hagyd, hogy idegenek lebeszépjenek az álmaidról! Mwg kell élni őket, mert megbánod!"
Vagy ha az az álmod, mássz fel a háztetőre és egyensúlyozz végig a tetőgerincen. "És ne hagyd, hogy idegenek lebeszéljenek az álmaidról!" :-)
Lehetne ennyi pénzért is jó autót kapni de egy 166 lóerős benzines Alfa kupé mindenre jó csak napi 90 km-re nem.Basszus,lassan 500 forint a benzin literje,22 nappal számolva vagy 80ezret költenél havonta csak benzinre.Persze tudom hogy egy részét állják de ebből te legalább 20-30-at fogsz állni.Aztán nagyobb a kötelező,a súlyadó stb.Ez a kínálat szinte legalja,erre már az elején költened kell pár százezret hogy valamilyen legyen utána meg biztos hogy gyűlni fog a számla.
Tehát röviden nem,felejtsd el ha nem akarod csődbe vinni magadat.Ennyi pénzből nem élményautót kell venni és főleg nem munkába járásra,ennél nagyobb baklövést nem is csinálhatnál
Mi a szép ezen az alfa gt-n? Bármelyik bmw, audi kupé szebb, pedig nem vagyok német prémium párti.
Egyébként igen, öngyilkos ötlet lenne, az alfák a legnagyobb műszaki katyvaszok közé tartoznak, ennyiért Hyundai-t, Kia-t, Toyota-t, Honda-t, Mazda-t, Suzukit vagy egy jó kis Ford-ot kell venni. Ceed, i20, i30, Yaris, Jazz, Civic, Accord, ... Fiesta, Focus, Mondeo, C-Max, S-Max stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!