Öngyilkos ötlet megvenni egy ilyen Alfa-t nettó 200-as fizu mellett?
Pályakezdő vagyok, minden álmom egy Alfa és hamarosan erre lenne is pénzem viszont állandóan hallom, hogy így az Alfa úgy az Alfa, műhelyben fogsz lakni stb.
Nos ráadásul nekem munkábajáráshoz is kellene, mert naponta 90 km-t vezetek a munka miatt. Viszont az utolsó filléremet is odaadnám csak ne hagyjon cserbe, de kérdés, hogy ehhez adott esetben elég egy 200 ezres fizetés. Megvegyem vagy mit tanácsoltok?
Annyira tetszik!
Kedves kérdezô, az ész érvek mellet dönts és ne vedd meg.
Keress megbízhatobb autót.
200k-ból ne élményautót vegyél. Valami sima Opel vagy Suzuki jöhet csak szóba.
Egyébként a belinkelt autó, hát elég szomorú állapotban van. Nevetséges, hogy konkrétan ott a slag, amivel lelocsolta a tulaj fényképezés előtt, hogy valahogy kinézzen szegény, de a küszöbött már nem törölte volna át. A belterén meg látszik, pl. a kormányon, hogy elég leharcolt már.
Nincs nekik. És te is ennyire szeretnéd vinni az életben hülyegyerek? Gondolkodjál már el. Abból a szaros hugyos fizetésből mennyi marad, ha naponta elautókázol kb 100 km-ert? Kb hetente tankolhatod tele, nekem az autóm egy kis egyterű, de már azt a 45 literes tankot sem nyomod tele 15k-ból.
Kocsikopást, biztosítást meg nem is számoltuk.
Az észérvek nem emellett szólnak, de egy autóválasztás nem kizárólag észérveken alapul (legalábbis nálunk, autómániásoknál).
Nekem nem kellene, mert nem eseteim az Alfák. Ha az lenne, akkor viszont megvenném. Oké, hogy biztos több elmegy rá, mintha egy G Astrát vagy egy Golfot veszel. De az ember szivesebben költ többet egy olyan autóra amit szeret és amibe örömöt talál, mint arra ami csak egy közlekedőedény neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!