Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tènyleg ennyire eladhatatlanak?

Tènyleg ennyire eladhatatlanak?

Figyelt kérdés
Van egy kymco 4T robogóm már hirdetem több mint 2hete ès nem kell senkinek,tènyleg ennyire eladhatatlanok?

2021. ápr. 9. 17:05
 1/4 anonim ***** válasza:

1-2 hónapja hirdettem meg egy üzemképtelen 4T Kymco robogót (Agility). Reggel 7 körül dobtam fel a hirdetést, 9 óra körül hívott valaki, délre le volt dumálva minden, 120 kilométert utazott érte a srác és 2-kor elvitte.

Persze lehet, hogy csak szerencsém volt, de azért tavasszal elég sokan vesznek motort, úgyhogy ha normálisan van meghirdetve és rendben van a motor is, akkor kizárt, hogy nem kel el. Hol hirdeted és mennyiért, illetve milyen állapotban van a motor?

2021. ápr. 9. 17:09
 2/4 A kérdező kommentje:

Hirdetem facebookon több csoportban is,ès kèpesmotoron.

Esztètikailag nem tökèteles,de napi használatra kivaló. Berugoja eltörve igy azzal nem inditható. Ár pedig 90 irányár mivel nem nagyon tudom mennyit èr🤷

2021. ápr. 9. 17:24
 3/4 anonim ***** válasza:
90 reális (de legyél nyitott egy kis alkura), de nem jó helyen hirdeted. Én hahu-n és jófogáson hirdettem. Jófogáson sajnos jármű (és ingatlan) hirdetésre kell egy picit fizetni, 1100 forintot egész konkrétan, de szerintem megéri, mert toronymagasan ott van a legnagyobb esélyed eladni. Utána második legjobb a hahu, nyilván mert célirányos, bár azt a legtöbben autóra használják, motorra kevésbé, de még így is az egyik legjobb opció. Facebook marketplace is jó egyébként, de ott szinte mindenki csak helyi hirdetéseket néz, szóval eléggé leszűkíti az esélyeidet. A képesmotort meg senki nem nézi, legyünk őszinték. Komolyabb motorosok inkább, de robogót hétköznapi ember vesz és ők nem ott fognak keresgélni. Szóval mint mondtam, hahu-ra mindenképpen tedd fel és szerintem jófogáson is megéri kiadni érte a díjat.
2021. ápr. 9. 17:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Felfogom tenni hahura
2021. ápr. 9. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!