Akiknek szívátültetésen esett át az autója (motorcsere volt) hogyan tudta feldolgozni a traumát? Egy csomó pénzbe került, és az autó eladhatatlan lett.
Nekem kettöben is volt motorcsere.
Idönként kifogja az ember..
Miért lenne eladhatatlan?
Motorkód van már régóta.
Nekem a mostani autóm ilyen. Motorcserével vettem. Mért szaladtam volna el?!
Az előző tulajnál külföldön elszállt az olajpumpa. Meg van új korától minden szervizszámlája. Az ominózus olajpumpás esetről is megvan a márkaszerviz véleménye, miszerint a motor nem javítható. Az illető cseréltetett benne motort és eladta. Nekem.
Jó áron volt, minden extrával. Nagyom megvigyázott, kívül-belül makulátlan állapotban volt. Nem külföldről behozott, hanem magyar forgalomba helyezésű autó. Lekövethető a motorcsere előtt is a teljes szerviztörténet. A motorcsere okán a motorban bő 60.000km-rel kevesebb van, mint az autóban. Nálam már több mint 180.000km-t futott hibamentesen. Valamint a cserére tekintettel nagyon olcsón kaptam meg. Tovább adni eszem ágában nincs.
Abszolút nem érzem úgy, hogy rosszul jártam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!