Beviszed kereskedésbe, aztán beszámolják ha másik autót veszel, jobb ötletem nincs.
2017. dec. 25. 09:27
2/24 anonim válasza:
Na most a kereskedés sem dísznek veszi be. Ők is el akarják adni. Nem biztos, hogy egy ilyen futású autóban látnak fantáziát. Így vagy be se veszik, vagy ha igen, akkor kb vasáron.
Olcsóbban kell adni és akkor talán valamelyik bontóst érdekelhet. Vagy valami friss jogsis tinit első autónak pár százezerért... Sajnos minden annyit ér, amennyiért megveszik.
Vagy ha végképp gyorsan meg akarsz szabadulni tőle, kivonatod a forgalomból, bontóban leadod, de akkor pénzt nem sokat látsz belőle.
2017. dec. 25. 09:34
3/24 anonim válasza:
Vidd lejebb az árat,kereskedés ingyen akarja majd bevenni abból sokat nem látsz. Vagy ha van hozzá gyomrod tekerd vissza 250 re.
2017. dec. 25. 09:38
4/24 anonim válasza:
Gondolom megse próbáltad lejjebb vinni az árat. Jólesz az szilveszteri tüzijátéknak.
2017. dec. 25. 09:41
5/24 Koplárovics Béci válasza:
"Van egy 400e km-t futott autó, amit meghirdettem, de a kutya sem érdeklödik nyilván a km állás miatt. "
Megfelelő áron biztos lesz vevő, még magas km mellett is.
2017. dec. 25. 09:45
6/24 anonim válasza:
nem a km órával van baja senkinek, hanem az autóval, ami gondolom xar állapotban van és sokat kérsz érte. én speciel, ha tudnám, hogy az az autó valóban kímélve volt és karbantartva, nem érdekelne a km óra... meg azért nem mindegy, hogy milyenről beszélünk...
2017. dec. 25. 09:52
7/24 anonim válasza:
400ezret futott 700ezerért - elég semmitmondó adatok, ebből a lényeg nem derül ki: milyen autó (márka, típus, évjárat, motor)
2017. dec. 25. 10:03
8/24 anonim válasza:
Milyen idős? Benzines? Milyen márka és típus? Volt törve?
Ezek engem jobban érdekelnek egy autóban.
2017. dec. 25. 10:07
9/24 anonim válasza:
Semmitmondó adatok, az én 330.000et futott autómat három nap alatt vitték el szinte nulla alkuval 800.000ért. Jó árut kell jó áron hirdetni...
2017. dec. 25. 11:08
10/24 anonim válasza:
Én már csak a poén kedvéért beleírnám a hirdetésbe, hogy valós 400 ekm-el 700eFt a vételár, de a vevő kérésére plusz százezer forintért visszatekerhető 200 ezerre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!