Melyik autók eladhatatlanok? A rossz hírük miatt, vagy mert rondák? Egyez tudok a 3 hengeres Fabiak.
A klíma nélküli autók, a rétegmodellek, amikből nincs sok/rossz hírűek/elromlósak/sokat fogyasztanak (Renault Vel Satis, Toyota Camry V6, Chrysler, Cadillac), Renault Laguna 2, Peugeot 307.
A piac jól beárazza a használt autókat, ugyanis ami kevésbé eladható, az olcsóbb, mint az azonos típusú társai.
Érdekes, én 500-ért eladtam a 3 hengeres Fabiámat. És kb. 5 nap alatt vitték el.
Én azt mondanám, hogy a kabriókat és coupékat nehéz eladni, mert ezeket kevesen veszik.
Mondjuk egy Fiat Multipla-t sem lehet egyszerű eladni.
A 3 hengeres Skodákat pont könnyű eladni, mert VW termék, és azt szeretik az emberek, illetve az utóbbi időben újra elkezdték keresni az emberek a takarékos benzines kisautókat.
Jellemzően a nagy dög, régi 15-20 éves 2.5 feletti autókat nehéz eladni, például ott van a híres 5-ös Passat, 1.9 TDI-ből 100-at is eltudsz adni, ha van, 2.8 benzinest pedig 1 évig árulta egy ismerősöm, végül most is nála van :) És nem azért, mert ronda, vagy rossz híre lenne. A VW féle 2.5 TDI-nek is rossz híre van, mégis könnyebb eladni, mint a 2.8 benzint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!