Úgy érzem egyáltalán nem tudok vezetni?
Figyelt kérdés
Friss jogsival rendelkezem és megvettem egy hete a saját autóm, viszont annyi nehézséggel szembesültem vezetés illetve parkolás közben, hogy elkeseredtem teljesen. Nehezen tudok kitoltani, főleg mikor nagyon szűken mellém állnak, levert ma is a víz mögöttem meg már vártak, hogy ugye betudjanak majd a helyemre állni. Nagy nehezen végül sikerült és nem tettem kárt semmiben. Aztán egy kisgyerek kiszaladt az útra, hirtelen fék, megijedtem és alig bírtam elindulni, kétszer is lefulladtam utána. Nagyon félek, hogy esetleg kárt teszek valakiben, mert béna vagyok vagy rosszul reagálok le egy szituációt. Szerintetek hogy lehetne ezt megtanulni egyedül ?2021. ápr. 6. 14:37
11/11 anonim válasza:
engem minden nap ledudálnak ne foglalkozz velük azok mind majmot. Ha elém vág elő kapom a bézbóz ütőt eltángálásra jó szerezz be egyet te is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!