Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen jó hangú autók vannak...

Milyen jó hangú autók vannak manapság?

Figyelt kérdés

Ha újat szeretnék venni, akkor milyen opciók vannak? A számomra legszimpatikusabb hangzás a 70-es évekbeli amerikai autók V8-as hangja. Van még ilyen hangú autó? (Az új Mustang-hoz volt szerencsém, V8-as motorral szerelve, még a kipufogót sportosra kapcsolva is szar hangja van. Legalábbis a régiekhez képest, egy mostani Sor4-nél azért jobb.) Az fontos, hogy jó szívó hang legyen benne (ezt közel nyitott szívó oldali rendszerrel lehet elérni), tehát jó "torok" hangja legyen. Illetve még az is nagyon tetszene, ha alapjáraton olyan ingadozó hangja lenne. Például: https://www.youtube.com/watch?v=iSuedQVsZPQ

Hobbi, második autónak kellene. A teljesítmény, méret, kialakítás, fogyasztás szinte mindegy. Jó legyen vele menni, és ennyi. Árat első körben nem mondok, minden opciót össze szeretnék szedni és ha lesz tényleg jó csak drágán, akkor majd később veszem meg. Az fontos hogy új (vagy közel új) legyen, nem akarok szívni a rozsdával, felújítással.

2021. ápr. 1. 09:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
95%
Kész csoda, hogy 2021ben van ilyen, de az Audi R8 még mindig kapható újonnan a V10 5.2 szívómotor, nagyon őszinte, igazi hanggal. Vagy Lamborghini Huracan ikermodell, ugyanaz a motor, Győrben keszül. Igaz nem amerikai bugyogós hangja van, de mennyei muzsika a V10 hangja.
2021. ápr. 2. 14:41
 12/12 anonim ***** válasza:

Jah, nekem is az öreg dízel mercimnek tök állat torokhangja lesz ha kiszedem a légszűrőt belőle :)

Csak hát az ugye nem lenne éppen egészséges a motornak.

Sajna a mai hétköznapi autók motorhangja egyenlő a nullával.

Kis motor + agyonszigetelt utastér...

Én amikor kibontottam a műszerfalat mert cserélnem kellett az öreg mercimben a fűtőradiátort akkor az összes szigetelést kivágtam kukába :D jobban bejön a motorhang :)

2021. ápr. 3. 14:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!