Valamilyen szinten kemények a vizcsővek, és fagyálló is csepeg valahonnan, hengerfejes lenne?
bmw e46 320i 170le. Elméletileg amikor vettem előtte 1 évvel hengerfejezték. Kérdezte is az ember, hogy elviszem-e a régi hengerfejet. Az autó elejét törték régebben, a hütő eldeformálódott de elméletileg megfelelően üzemel.
A tünet amiatt kérdezem mert csöpög belőle valahonnan a fagyálló és üzemmelegen keménynek tünnek a vizcsővek. Ilyen nagyobb erővel max fél-egy centit tudom benyomni. 3000km alatt kért 3 dl-t, illetve most, hogy termosztátot cseréltem kért megint 2dl-t. összesen 5ezer km alatt 5 decit csöpögött el termoszátcserével együtt. Enni nemhiszem, hogy enné, nem füstöl rendellenesen. olaj víz nem találkozik, gyönyörű a víz. Fütésem kitünő. Levegős maradhatott a rendszer? Előtte nem tudom, hogy ilyen volt-e. Hol tolja ki a vízet? Amikor ott hagyom valahol a betonon 6-8 órát akkor alatta 3 pontba látok cseppeket a hűtő alól: elején közepén végén. Meg mintha a vízhöfokom se menne pont középre hanem kicsit előtte megáll de aztán van, hogy felmegy középig is.
Mit és hogyan nézzek meg, hogy a végére jájrak?
Vegyük két felé a kérdést.
Kemény lesz a gumicső még annál az autónál is, amelyik most jött ki a szalonból, hiszen nyomás alatt van a rendszer.
"Az autó elejét törték régebben, a hütő eldeformálódott de elméletileg megfelelően üzemel."
Nos igen. De csak ELMÉLETILEG.
"3 pontba látok cseppeket a hűtő alól: elején közepén végén."
Itt meg is válaszoltad a kérdésedet.
Szard le. Elég sokan csak pirospacsizni ugranak be egy-egy kérdéshez.
Bár a hisztit nem értem, hiszen senki nem írta, hogy valótlant állítasz, és a pontozás sem igaz/hamis alapon működik, hanem hogy az értékelő számára hasznos volt-e a válasz.
Pl erre a válaszra legalább egyet én is fogok kapni, mert te arra fogsz nyomni. És ezzel nincs is semmi baj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!