Kimenjek külföldre autóért vagy hozassak be valakivel?
Először is ennyiből, ami e mercit kapsz, azzal lesz bajod. Ennyiből kapsz már olyan autót, amivel évekig nem lesz bajod, de nem prémiumot.
A másik, hogy kint se jó minden autó. Ott is simán lehet, hogy 4-5-öt meg kell nézned az ország különböző részein mire megtalálod az igazit. Szerintem jobban jársz, ha felkérsz valakit.
15 éves mercit ne vegyél. Ha van annyi pénzed, hogy vegyél újat, esetleg egy pár éves megkímélt példát, akkor vedd. Amúgy meg csak szívás lesz vele.
Ne érts félre: másik idősebb autóval is szívás van, de egy prémiumban több minden van, ami elromolhat. Ha elromlik drágább, mert prémium. És ha ez a keret abból kapsz jó állapotú nem prémiumot.
Semmi esetre sem mennék ki, ott sincs kolbászból a kerítés és körülményes is lenne...
5-ös válasza korrekt.
Legalább nem 1 milláért akarsz bontószökevényt venni, de ez már tényleg prémium kategória szóval a szervíz elgondolkodtató.
7/9: Tudom, hogy annyival drágább, volt már régebben 2 db e46-os bmw-m, volt egy audi a6-osom, igazából nem sokkal voltak zsebbe nyúlósak, mint a Francia Megane-om. Arra 1 év alatt 1 milliót locsoltam és utánna is csak egy megane-ba ültem. Vettem nem rég egy H astrát. 1.7 dth (isuzu motoros). Alig pár hónapja használom és ott tartok, hogy 300 ezret kell ráköltenem. Turbó hibás lett. Pedig direkt azért vettem, hogy tudjak összeszedni egy kicsit drágább autóra, ne mindig csak 500 ezer meg másfélmillió között mozogjak.
8/9: Két hónapig dolgoztam Hamburgba, azért van egy kis különbség az ottani és az itthoni autók között. Azért a Németek más színvonalon élnek mint mi magyarok. Amikor hó végén a nyugdíjasnak már szinte folyt ki a sok cucc amennyit vásárolt mögöttünk a sorban. De nyílván benne van az is, hogy a Németek használják az autót de nem szervízelik, mert tönkre megy és van pénzük lecserélni.
Nem tudom már mi lenne a jó igazából.
Tudtok akkor mondani olyan középkategóriás autót ami hasonlóan néz ki, és kényelemben is ugyanott van kb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!