Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Akik azt mondják, hogy "állapo...

Akik azt mondják, hogy "állapotot veszünk, nem kilométert", mennyire gondolják komolyan?

Figyelt kérdés
Én eddig mindig úgy vettem autót, hogy állapotot ÉS kilométert ÉS évjáratot is figyeltem, túl sok kilométerrel jónak tűnő állapotú autót sosem vettem meg, mert véleményem szerint a futott kilométer is nagyban befolyásolja egy adott autó állapotát (ami szemmel épp nem látható, de mindenképp nagyobb kopással járhat).
2021. márc. 30. 13:54
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Nem szórakozom, ezek konkrét esetek voltak.

A Minihez konkrétan a sebességváltó-bowden nem volt rendelhető. Wallis széttárta a karját, hogy ez van. Ebayről kellett beszerezni.

2021. márc. 30. 19:55
 22/27 anonim ***** válasza:

20+ éves autókhoz is bármit megkapsz, pl. 3as Golfhoz minden van Unixnál

Nyilván nagyon ritka, régi autóknál problémás lehet az alkatrészbeszerzés

De egy olyan típushoz ami nem olyan ritka, 30 éves korába is lesz minden

Ezért évjáratot én nem nézek.

Állapot az első, kilóméter másodlagos pl. egy VW dízelnél.

2021. márc. 30. 20:21
 23/27 anonim ***** válasza:

Jó, nézd. 30 éves gépekhez a unix/bárdi vonalon sok esetben csak katalógushibát kapsz.

Vannak más alkatrészesek is, érdemes gyári cikkszámokkal készülni, legalább a visszakeresés miatt. hogy tudjad minek felel meg az amit küldenek.

De én a 30 éves épülő kocsimhoz, POLCRÓL kaptam motorbelső alkatrészeket is. Lehet nullázni bhuzik :D :D

2021. márc. 30. 20:40
 24/27 A kérdező kommentje:
Persze, egy Opelhez, VW-hez nagyobb valószínűséggel lehet még kapni idősebb korban is alkatrészeket (bár a példámban látható volt, hogy nem mindig). Na de nem csak ezekből áll a magyar autópark. :-)
2021. márc. 30. 20:48
 25/27 anonim ***** válasza:

Nem muszály mindig gyárit venni mindenből, van jó minőségű utángyártott

Arról meg nem volt szó, hogy ritkább típust nézünk.

Én alapból nem vennék olyant, és úgy gondoltam hogy egy nem olyan ritkából simán megvennék egy idősebb jó állapotú kocsit.

2021. márc. 30. 20:53
 26/27 anonim ***** válasza:
0%

nemtudom. opellel foshwágennel nem foglalkozom. :)

De ahhoz tuti könnyebb.

2021. márc. 30. 21:02
 27/27 anonim ***** válasza:
ez visszautalása a kopasznak! koffanuffer pista bá mondta
2021. ápr. 27. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!